StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Передавали нерухомість і землю: як дружки Путіна допомагали Кабаєвій

14 жовтня 2022, 15:49оновлено 14 жовтня 2022, 16:28
1221
Сама Кабаєва, її бабуся, мати і сестра володіють в цілому 10 квартирами в Москві і Петербурзі.
Путін і Кабаєва
Путін і Кабаєва

Люди з оточення терориста Путіна вже як мінімум 15 років допомагають його коханці і важливою ланкою в приховуванні його статків, колишній гімнастці Аліні Кабаєвій.

Про це пише Meduza з посиланням на центр "Досьє", який опублікував своє нове розслідування.

Зокрема, сама Кабаєва, її бабуся, мати і сестра володіють в цілому 10 квартирами в Москві і Петербурзі, а також ділянками і котеджами в Московській області і в Сочі. Їх загальна ринкова вартість досягає 2,5 мільярда рублів. Все це Кабаєвій та її родичам передавали друзі Путіна, серед яких Петро Колбін (друг дитинства президента), Геннадій Тимченко (знайомий з Путіним з 1990-х, вважається одним з його "гаманців") і Григорій Баєвський (партнер давнього друга президента Аркадія Ротенберга, відомий як "ріелтор друзів Путіна").

відео дня

Крім того, повідомляється, що Кабаєва користувалася і тим, що їй не належить. Йдеться про віллу з вертолітним майданчиком в муніципалітеті Колоньї на березі Женевського озера. Особняки в цьому районі є історичною цінністю, а їх вартість сягає 70-80 мільйонів доларів. Повідомляється, що хазяїн - громадський діяч і підприємець Геннадій Тимченко.

За інформацією сервісу Відстеження польотів ADS - B Exchange, з 2016 року на ділянці і поблизу нього приземлялися п'ять приватних вертольотів, з них чотири пов'язані з компанією Swift Copters, що обслуговує клієнтів з РФ, пише центр "Досьє".

Співрозмовник, знайомий з Кабаєвою, розповів виданню, що спортсменка користувалася вертольотом, який доставляв її "буквально до порога будинку Тимченко" В Колоньї. Журналіст центру "Досьє" також поставив питання про Кабаєву ріелтору, який продавав ділянку з вертолітним майданчиком. Незабаром після цього ділянку зняли з продажу.

Передавали нерухомість і землю: як дружки Путіна допомагали Кабаєвій
Яхта "Шехерезада" / скрін

Команда розслідувачів також дізналася, що Кабаєва користувалася однією з найрозкішніших яхт, яка нібито належить Путіну - Шехерезадою. За інформацією зі ЗМІ, Путіну її подарувала група російських бізнесменів на чолі з Тимченком. "Згідно з інформацією видання, в кінці 2020 року Кабаєва побувала в Мілані. У той же самий час там знаходилися співробітники Федеральної служби охорони, які, як стверджували соратники Олексія Навального, входили в екіпаж "Шахерезади". Після вторгнення Росії в Україну італійська влада заарештувала яхту", - пише Meduza.

За інформацією видання, питання про те, "куди прилаштувати Кабаєву", виникло приблизно в 2007 році. Медіасфера виявилася колишній спортсменці "найближче". "Національна медіагрупа" була створена в 2008 році, і Кабаєва відразу увійшла до її Громадської ради. У цей час вона також була депутатом Держдуми, але за сім років у парламенті стала співавтором лише п'яти законопроектів. У 2014 році Кабаєва покинула Думу і очолила раду директорів НМГ.

Сама Кабаєва рідко втручається в роботу належних їй активів і старанно займається благодійністю і спортом, отримуючи божевільні прибутки.
Нагадаємо, раніше Кабаєва вперше після тривалої паузи з'явилася на публіці.

Зокрема, вона відвідала турнір "Асоціації спортивних клубів Росії" в Підмосков'ї, куди з'їхалися юні спортсменки.

За словами Кабаєвої, спорт в Росії на сьогоднішній день переживає важкий час і тому вона закликала спортсменок не засмучуватися і вручила їм грошові призи. Повідомляється, що" Єва Браун "була в"прекрасному настрої і здоров'ї".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти