StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Падчерка Івана Урганта показала себе у всій красі ззаду

10 березня 2023, 22:39
Дівчина здивувала дуже відвертим фото, яке зацікавить шанувальників.
Іван Ургант
Іван Ургант / instagram.com/urgantcom

Падчерка російського шоумена Івана Урганта Еріка Кікнадзе, яка живе не в Росії, здивувала підписників новим фото. На своїй сторінці в Instagram, дівчина виклала фото, де показала себе повністю оголеною.

На фото вона тримає шубу і показує свою голу попу. Також видно гігантське татуювання на спині у дівчини. Розп'яття починається від шиї і закінчується на куприку.

Відзначимо, що Еріка народилася в попередньому шлюбі дружини телеведучого Наталії Кікнадзе — з грузинським бізнесменом Теймуразом Куталією. Пара розлучилася, коли дівчинка була ще зовсім маленькою. Еріка - виявилася творчою людиною. Вона намагалася займатися балетом, але не склалося. Зате в підлітковому віці всерйоз захопилася модою і мистецтвом.

відео дня

Фото дівчини можна подивитися тут.

Нагадаємо, раніше російський шоумен і актор Іван Ургант, який відкрито насміхається над чинною російською владою і вже позбувся частини своїх проектів на російському ТБ, зворушливо звернувся до своєї дружини Наталії.

Про це артист написав на своїй сторінці в Instagram. Він поділився чорно-білою фотографією своєї дружини Наталії Кікнадзе і зробив підпис: "Все що я люблю! Наташка, гітара та електрика! З Днем народження, моя любов!".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти