StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нас більше, не мовчіть: Машкова звернулася до всіх дочок

23 серпня 2022, 23:35
Актриса одна з небагатьох російських знаменитостей, хто засудив напад Росії на Україну.
Марія Машкова
Марія Машкова / instagram.com/masha_mashkova_official

Російська актриса і дочка актора-путініста Маша Машкова, яка живе в США, прокоментувала вчинок дочки члена Ради Федерації від Ханти-Мансійського автономного округу Югри Едуарда Ісакова. 25-річна Діана Ісакова заявила, що не підтримує путінський режим і виступає проти агресії РФ.

Маша Машкова, яка відкрито засуджує війну в Україні і напад Росії, на своїй сторінці в Instagram, закликала дочок російських знаменитостей не мовчати про війну в Україні.

відео дня

"Коли я приймала рішення говорити чи ні з Дудем, моїм головним аргументом було те, що можуть з'явитися такі, як дочка сенатора Едуарда Ісакова – Діана, які зможуть зберегти повагу до батька, сказати, що люблять батька, але не підтримують війну. Через мене такої дочки не з'явилося. Але вона з'явилася через себе. Дочки! Нас більше. Не мовчіть. Це не так страшно, як здається з боку", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше Марія Машкова опублікувала пост в Instagram, в якому в черговий раз висловилася проти війни в Україні.

Актриса, яка живе в Америці, активно публікує в своєму Instagram гучні пости, в яких висловлює свою думку щодо війни Росії та України.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти