StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Залишилися сльози страху і розлуки": Єфросиніна розповіла про річницю з чоловіком

30 серпня 2023, 11:56
409
Телеведуча Маша Єфросиніна поділилася своїм болем.
Маша Єфросиніна і її чоловік Тимур кульгає
Маша Єфросиніна і її чоловік Тимур кульгає / Колаж Главред, Фото Instagram / mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася своєю особистою драмою.

У день її 20-ої річниці з чоловіком Тимуром Хромаєвим, який зараз захищає Батьківщину від російських окупантів, вона виклала ретроспективу їхнього життя і написала хвилюючий, повний болю пост.

"Двадцять років тому, під час нашого казкового весілля, Тимур прошепотів мені на вухо:" на 20-ту річницю зробимо свято ще крутіше!". У нас вже був і сценарій божевільної паті, і нескінченний список гостей, які пройшли з нами ці роки, граючи в різні періоди важливі ролі для нашої сім'ї", - пише ведуча.

відео дня

На відео - спогади Єфросиніної про мирне життя повною сім'єю:

За словами Єфросиніної, за роки життя пара побудувала житло в Києві, народила тут двох дітей. "Побудували кар'єри, кожна з яких була спрямована на розвиток як соціальної, так і економічної складової країни! Він, на третину осетин, на третину грузин ... Я-кримчанка ... ми створили нашу українську сім'ю! Планувалося будувати будинок і розвивати екосистему своїх бізнесів", - розповідає вона.

"І прийшла одна хвора на всю голову мерзенна падаль зі своєю армією вбивць, і вирішила у нас все це забрати, як і у мільйонів сімей країни, проголосивши всіх нас нацистами і негідною нацією... Ця гидота (неценз. - авт.) забрала у мене спокій за мою сім'ю, спокій за мого чоловіка. Ця мразота забрала у нас наші плани і сльози щастя, залишивши тільки сльози страху і розлуки", - ділиться своїм болем вона.

Єфросиніна також звернулася до інших сімей, які проходять те ж саме через військовий напад Путіна.

"Бункерний вискребок і його шобла поплатяться за все. Обов'язково! І тоді ми з вами будемо святкувати", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна поділилася зворушливим відео, як її син зустрічає тата Тимура Хромаєва, який захищає Україну від Росії.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна показала людину, яка може вити з неї мотузки. Відповідним фото селебріті поділилася на своїй сторінці в Instagram. Так, Маша виклала чорно-біле фото, на якому обіймає свого молодшого сина від економіста і захисника України Тимура Хромаєва - Олександра. Єфросиніна ніжно притулилася до свого синочка, а також "зробила заяву".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти