StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Осадча розповіла, де і чим займатиметься її старший син Ілля

13 вересня 2023, 22:59
Катя Осадча виховує трьох синів і прищеплює їм базові людські цінності.
Катя Осадча
Катя Осадча відправила вчиться старшого сина в США / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель, журналістка та громадська діячка Катя Осадча розповіла про своїх дітей, зокрема про свого старшого сина, який зараз навчається в США.

Як розповіла телеведуча в інтерв'ю журналу Viva, її старший син Ілля вивчає штучний інтелект. "Він вже працює на перемогу нашої країни в цій сфері, а після закінчення університету планує повернутися і працювати в Україні за фахом", - ділиться планами мама дорослого сина.

Вона також розповідає, що у неї з сином є одне спільне захоплення - історія. "Ми слухаємо Історичні подкасти, дивимося фільми про історію, тільки недавно подивилися на Netflix документальний фільм про Другу світову війну і події цієї війни. Ми одночасно захопилися історією, тому коли дзвонимо по телефону, можемо порадити якусь історичну книгу один одному або що-небудь", - додає вона.

відео дня

Що стосується молодших дітей, то Осадча розповідає, що вони намагаються вчити тому, чого не навчить соціум – чуйності, доброті, щедрості, вмінню чути один одного, спілкуватися.

"Ці цінності базові. Пізніше суспільство навчить їх і боротися, і відстоювати своє, і досягати... в наших дітях це теж є, але разом з тим ми хочемо, щоб вони були порядними". - каже вона.

Нагадаємо, раніше українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча поділилася смішним моментом. Її молодший син Данило Горбунов, мабуть граючи з маминим телефоном, наробив свої перші Селфі.

Відзначимо, раніше з'явилися чутки про те, що Катя Осадча нібито вагітна четвертою дитиною. Ведуча вирішила спростувати їх і поділилася свіжим фото, де немає і натяку на вагітний живіт.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти