Знову не в ті двері: путініст Філіп Кіркоров узявся за старе

26 липня 2024, 09:07
290
Путініст Кіркоров знову повернувся до пір'я і стразів.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров з'явився у стразах і пір'ї / колаж: Главред, фото: facebook.com/profile.php?id=100044260682422&locale=nl_NL

Російський співак Філіп Кіркоров, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, після скандалу через участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої, щоб реабілітуватися відмовився від пір'я і страз та виходив у люди в стриманому вбранні. Але, здається, любитель диктатора Путіна взявся за старе.

На своїй сторінці в соцмережах Кіркоров опублікував кадри зі знімального майданчика фільму "Брати", в якому він знімається.

відео дня

Путініст показався в короні з пір'ям і червоно-чорному костюмі зі стразами, а також назвав себе головною зіркою.

Філіп Кіркоров на зйомках фільму "Брати"
Філіп Кіркоров на зйомках фільму "Брати" / фото: скрін instagram.com/fkirkorov/?hl=uk

"Сьогодні дванадцятий день зйомок, ми в Сочі. Я зірка цього фільму, ще Дорох тут десь метається. Але я головна зірка", - сказав Кіркоров.

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, Філіп Кіркоров, виявляється, не може впоратися зі своїми дітьми, і саме це стало причиною того, що він відправив їх жити і вчитися в ОАЕ. За даними пропагандистських ЗМІ, скандальний путініст має проблеми з дисципліною власних дітей - Аллою Вікторією і Мартіном.

А також багато хто припустив, що у співака вже справжнісінька залежність, через яку він не може зупинитися. А вся справа в тому, що Філіп Кіркоров майже все тіло розмалював татуюваннями.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти