StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вона богиня": Євген Клопотенко несподівано висловився про Олену Зеленську

13 серпня 2023, 15:01оновлено 13 серпня 2023, 19:04
31217
Перша леді України викликає у кулінара незвичайні асоціації.
Євген Клопотенко, Олена Зеленська
Євген Клопотенко висловився про Олену Зеленську / колаж: Главред, фото: instagram.com/klopotenko, instagram.com/olenazelenska_official

Український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко мав досвід спілкування та співпраці з першою леді України Оленою Зеленською. Після спільної роботи над новим меню для українських шкіл, кулінара нерідко запитують про дружину президента.

Зокрема видання РБК-Україна у недавньому інтерв'ю поцікавилося у Клпотенко, як він зараз ставиться до першої леді. Євген, який раніше вкрай стримано відгукувався про їхню співпрацю, здивував аудиторію відповіддю.

Варто відзначити, що в його висловлюванні прозвучала не тільки глибока повага, а й неприкрита симпатія до Зеленської. Висловитися він вирішив алегорично.

відео дня

"Зеленська мені подобається. Вона, не знаю, якась... Образ міфологічної богині, для якої я не маю назви. Олена – міфологічна богиня. Якось так я її асоціюю", - заявив шеф-кухар.

Що ж стосується президента України Володимира Зеленського, то тут Євген Клопотенко зазначив, що ніяких асоціацій з ним не має.

Раніше концертний директор і Дружина Віктора Павліка розповіла, чому вийшла заміж за артиста - Катерина Репяхова відверто розповіла про доленосну зустріч зі співаком.

Також стало відомо, що Квіткова судиться з Добриніним - одна з найкрасивіших пар романтичного реаліті-шоу Холостяк зараз через юристів вирішує питання по розлученню.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти