StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Він повернувся": у популярної української ведучої рецидив онкології

22 квітня 2024, 14:10
1464
Наталка Фіцич через 12 років відновлює боротьбу з раком.
Наталія Фіцич
Наталка Фіцич рак - ведуча Фіцич розповіла про рецидив онкології / колаж: Главред, фото: facebook.com/fitsychn

Українська ведуча Наталка Фіцич повідомила, що в її житті починається новий, складний етап - на медичному обстеженні в неї виявили онкологію. Вона вже перенесла операцію з видалення пухлин, і тепер приступає до променевої терапії.

Про це Фіцич розповіла на своїй сторінці у Facebook. Ведуча зазначила, що її хвороба - рецидив. 12 років тому вона вже боролася з цією страшною недугою, і в якийсь момент навіть здобула перемогу. Але хвороба виявилася більш підступною.

"У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма. Пухлини знайшли пару тижнів тому. Їх видалили, але, як згодом виявилось, не повністю. І ось тепер я починаю курс променевої терапії. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби", - написала вона.

відео дня

Наталка Фіцич також закликала підписників не нехтувати своїм здоров'ям і регулярно перевірятися. А також не опускати руки, як робить це вона і вся наша мужня країна.

Наталія Фіцич
Наталка Фіцич рак - ведуча Фіцич розповіла про рецидив онкології / facebook.com/fitsychn

Хто така Наталка Фіцич?

Наталка Фіцич - українська ведуча, тележурналістка, режисерка. Працювала на телеканалах Інтер та 1+1. Зараз на телеканалі Прямий веде програму "Студія Прямого". Авторка документальних фільмів "Воля або смерть!", "День сьомий", "Остання зміна" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український блогер Тайлер Андерсон (Олексій Шкробинець) з YouTube-каналу Geek Journal повідомив, що пішов на фронт і розповів, що його мотивувало на таке рішення.

Також стало відомо, чому розлучилися Камалія і Мохаммад Захур. Ходять чутки, що недавні знімки, на яких співачка зображена в синцях і саднах, безпосередньо пов'язані з її розлученням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти