StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Валюха зі Сватів" брудно вилаялася на адресу Анни Кошмал

9 липня 2023, 17:22
Тетяна Кравченко накинулася на українську акторку, але президента України похвалила.
Анна Кошмал, Тетяна Кравченко
Тетяна Кравченко обізвала Анну Кошмал в ефірі пропагандистського шоу / колаж: Главред, фото: instagram.com/smorkovkina, instagram.com/tatyana_eduardovna.kravchenko

Акторка-путіністка Тетяна Кравченко продовжує піаритися на серіалі Свати за допомогою критики своєї екранної онуки - української акторк Анни Кошмал.

Але нещодавно Кравченко все ж перейшла межу, і обізвала Кошмал нецензурно прямо в ефірі пропагандистського шоу країни-окупанта. Акторку обурює та ображає проукраїнська позиція Анни, яка не бажає мати нічого спільного зі своїми кінородичами-путіністами.

"Ось ця Кошмал, я в шоці! У неї щось сталося, була нормальною людиною. Раптом така ненависть! Це взагалі, кошмар. Тьфу! Я думаю, що їй навіть не платили, вона це щиро (каже - прим. редактора), її не впізнати. У мене сильне потрясіння. [Неценз.] ти!" - почала істерити Кравченко, звертаючись до Кошмал.

відео дня

Примітно, що про президента України Володимира Зеленського, якого акторка знає особисто, вона відгукується позитивно: "Всі жили однією сім'єю. Пили пиво, їли раків. Той же Зеленський. Ми зустрічалися, коли ювілей був у "Сватів". Ми випивали, сиділи, веселий хлопець".

Закінчила свій спіч Кравченко сльозами і міркуваннями про свою любов до директора країни-агресора.

Раніше в мережу потрапило свіже фото путіністки Кравченко, яке налякало глядачів - 69-річна акторка різко постарішала та виглядає не дуже добре.

Зміни в зовнішності багато хто пов'язує зі шкідливою звичкою Тетяни Кравченко - останнім часом вона сильно зловживає алкоголем, через що потрапляє в неприємні ситуації.

Інші новини про Тетяну Кравченко:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти