Ольга Фреймут неоднозначно висловилася про виліт з шоу Танці з зірками

3 листопада 2020, 13:33оновлено 13 листопада 2020, 14:22
Телеведуча Ольга Фреймут, особливо відома по шоу Ревізор, зробила заяву після того, як покинула шоу Танці з зірками 2020.
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут / Instagram

Телеведуча Ольга Фреймут зробила оголошення після того, як покинула шоу Танці з зірками на 1+1.

У 10 випуску шоу Танці з зірками після танців з Дмитром Дікусаром та Іллею Падзіною Ольга Фреймут покинула шоу за рішенням суддів і голосування глядачів. У своєму Instagram Ольга зробила оголошення для фанатів, в якому подякувала за танці організаторам.

"Жити за принципом фокстроту: в обіймах надійного партнера; робити широкі і сміливі кроки; високо і гордо тримати голівоньку, незважаючи на всі перипетії. Друзі, спасибі Вам за те, що так голосували - несподівано було дотанцювати до 10 ефіру. Дякую, Володимир Завадюк, за милу авантюру Танці з зірками 2020, яка завжди викликатиме теплі спогади. Дмитро Дікусар - з тобою танцювати божественно... Ольга Слонь - дякую за глибокі образи, які підкреслювали душу", - написала Фреймут.читайте такожТанці з зірками 2020-дивитися онлайн 10 випуск повністю

відео дня

Однак, Ольга не згадала у своєму зверненні Іллю Падзіну, з яким танцювала на шоу, і фанати не змогли пройти повз це і написали Фреймут багато коментарів з цього приводу.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут / Instagram

"Шкода, що ви покинули show! А чому про Іллю нічого не сказали в цьому пості?! Він же ваш former партнер", " я б ще віддячила Вашого Незрівнянного партнера Іллю! Він прекрасний танцюрист", "ось і припиняємо дивитися шоу", - пишуть в коментарі.

Ольга Фреймут неоднозначно висловилася про виліт з шоу Танці з зірками
Ольга Фреймут неоднозначно висловилася про виліт з шоу Танці з зірками

Ольга Фреймут також дала коментар виданню " Караван історій", в якому розповіла про своє сприйняття критики, і назвала справжню причину участі в шоу Танці.

"Поява в Танцях з зірками - це можливість по-новому представитися моїм глядачам, це своєрідне визнання в любові їм за роки підтримки і віри в мене. Якщо я зможу танцювати, я зможу все.

Я розумію, що подобатися всім неможливо, і абсолютно не прагну до цього. Нормально сприймаю критику, якщо вона конструктивна, завжди готова працювати над собою ще більше. Думаю, мене може засмутити, якщо я вийду на паркет після всіх репетицій і підготовки, а глядач не зможе зрозуміти і відчути те, що ми намагалися показати в танці",- сказала Фреймут.

Нагадаємо, що незважаючи на старання Дмитра Дікусара, в 10 випуску Танці з зірками Ольга Фреймут отримала найнижчі результати і програла танці за життя. За рішенням глядацького голосування Ольга Фреймут та Ілля Падзіна покинули шоу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти