StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Олег Скрипка розповів, чи буде воювати в лавах ЗСУ

16 жовтня 2023, 22:06
535
59-річна легенда українського року стверджує - якщо буде необхідність йти на фронт захищати Україну, то він не залишиться осторонь.
Скрипка
Олег Скрипка розповів, коли піде в ЗСУ / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка публічно відповів, чи піде він захищати країну від окупантів у лавах ЗСУ. Відповідне відео доступне на YouTube-каналі "ТСН".

59 ‒ річна легенда українського року стверджує - якщо буде необхідність йти на фронт захищати Україну, то він не залишиться осторонь. У той же час, Скрипка каже, що від нього зараз більше користі зараз в тилу.

"Так, може, легко сидіти, їздити по концертах, іноді на "передок" виїжджати, філософствувати, але я вважаю, що функцію свою виконую. І може буде хейт, але у мене четверо дітей, відповідальність за них і відповідальність за групу", — розповів музикант.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну, отримав звання "іноагента" РФ. Сам Нойз цю новину прокоментував з іронією.

Також відомий український телеведучий і шоумен Анатолій Анатоліч жорстко розніс позицію переважної більшості російських акторів, які підтримали криваву війну проти України, розв'язану диктатором Володимиром Путіним.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти