StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обійми мене" на івриті: Макаревич та інші артисти виконали пісню Вакарчука

22 червня 2022, 22:50
Кавер виконав російський рок-музикант і лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич і дев'ять інших Ізраїльських музикантів.
Андрій Макаревич
Андрій Макаревич заспівав на івриті/ скріншот з YouTube

Пісня Святослава Вакарчука" Обійми мене " заграла новими фарбами. Зокрема, композицію, яка також є символом відважного протистояння України у жорстокій війні з Росією, виконали на івриті.

Кавер виконав російський рок-музикант і лідер групи"Машина часу" Андрій Макаревич і дев'ять інших Ізраїльських музикантів. Відповідний Відеоролик з'явився на YouTube.

"Замість того, щоб збирати натовпи на стадіонах, Святослава Вакарчука змушений стояти і захищати свою землю. Ми група ізраїльських музикантів, професіоналів і аматорів, старожилів і новачків, і ми вирішили перевести пісню на іврит і записати її на знак підтримки народу України в цей неспокійний час. Це обійми з Ізраїлю для тебе, Україно", - сказано в описі композиції.

читайте також"Це зрадники!": сміливі вчинки Макаревича і Гребенщикова довели путініста Газманова до істерики

Нагадаємо, відомий російський музикант, соліст рок-групи "Акваріум" Борис Гребенщиков зробив гучна заява про те, що Донбас і Крим-це Україна. А тих громадян, які вважають, що Португалія – частина Воронезької області, він назвав душевнохворими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти