StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Обіймаю з вірою і молитвами!": Алла Мазур ідтримала тих, хто дізнався про онкодіагноз

16 вересня 2022, 15:27
Берегиня українських новин Алла Мазур подякувала кожному за підтримку Батьківщини.
'Обіймаю з вірою і молитвами!': Алла Мазур ідтримала тих, хто дізнався про онкодіагноз
Алла Мазур / Прес-служба 1+1

Ведуча 1+1, улюблениця мільйонів українців всіх поколінь Незалежності, Алла Мазур 16 вересня відзначає свій день народження. Традиційно Алла вийшла на зв’язок у своїх соцмережах і зробила відеозвернення.

Берегиня українських новин Алла Мазур подякувала кожному за підтримку Батьківщини й підкреслила, що ці півроку війни дали відчуття неосяжної любові до українців. Також Алла звернулась з особливими словами до тих, у кого свій, критичний відлік часу з моменту виявлення онкохвороби: "Обіймаю вас з вірою і молитвами! Пам’ятайте: у людини можна відібрати все, крім одного - волі. І волі обирати своє ставлення до обставин. Рак виліковний. Знайте це. Не мовчіть про свій діагноз! І не бійтеся звертатися по допомогу. Сили прибудуть".

відео дня
'Обіймаю з вірою і молитвами!': Алла Мазур ідтримала тих, хто дізнався про онкодіагноз
Алла Мазур / Прес-служба 1+1

Телеведуча надихнула та заінтригувала можливими змінами у зовнішності - задумується над довшим волоссям. У 2019 році, коли Алла Мазур розповіла про свою перемогу над онко, її неймовірні фотографії в новому модному образі з короткою зачіскою після хімій для української версії французького журналу Marie Claire, - надихнули тисячі людей вірити в одужання.

"Я от вже не встигаю поправляти свою коротку зачіску, бо дуже швидко відростають кучері - і навіть задумалась про варіант довший", - каже Алла Мазур у своєму відеозверненні.

Також Алла звернула увагу на актуальні потреби онкоодужуючих. Ліки, що за потребами цього року закупила держава - очікуються тільки починаючи з листопада. І зараз багато онкоцентрів виживають завдяки гуманітарці. Ведуча звернулась до фармацевтичних компаній не припиняти гуманітарні поставки ліків до України.

"Я прошу також сьогодні кожного з вас, дорогі мої друзі - підтримати фонд "Inspiration Family", співзасновниця якого Інеса Матюшенко. Вона сама перемогла онко. І зараз працює над тим, щоб об‘єднати зусилля держави, лікарів, пацієнтів та громадського сектора. Зараз фонд збирає кошти на важливий препарат Капецитабін: його критично не вистачає. Якщо можете - зробіть свій маленький чи великий внесок. І ми разом - подаруємо нові щасливі дні народження - ще багатьом і багатьом нашим землякам", - закликає Алла Мазур.

https://bekind.ua/uk/project?id=35e9f11d-c52a-41d7-989b-f8eb986fd508&fbclid=IwAR22Y4bjh3JYQGkudplGpeVz_40fRJpx5yB2tWKoE376zR4-1oQWQ5qS3UY

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти