StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Нова ампутація і поліорганна недостатність: фігуристу РФ стало гірше

24 березня 2023, 22:23
Тканини рук фігуриста продовжують відмирати. Повідомляється також, що йому ампутували пальці іншої руки.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Соцмережі

Російський фігурист Роман Костомаров, який підтримує країну-терориста Росію, а також страждає від ускладнень вірусної інфекції, знову опинився на операційному столі.

За інформацією російського пропагандистського видання Царгород, фігурист Костомаров, який більше двох місяців перебуває в лікарні, повільно йде на поправку. Вже повідомлялося, що олімпійського чемпіона в танцях на льоду відключили від ШВЛ. Він прийшов до тями і почав розмовляти, проте, за словами доктора медичних наук Андрія Шестакова, підстав для позитиву поки немає. У спортсмена виникла поліорганна недостатність - вражені практично всі органи.

Що стосується стану рук фігуриста, тканини продовжують відмирати. Повідомляється також, що йому ампутували пальці іншої руки.

відео дня

Більш того, повідомляється, що організм фігуриста Костомарова не справляється з кількістю ліків. За даними джерела П'ятого каналу, у фігуриста через це почала відмовляти частина печінки. Лікуючі лікарі спортсмена відзначають: так, клітини регенеруються, але в разі незворотних змін орган потрібно буде відновлювати.

Нагадаємо, раніше Роман Костомаров, який після ускладнень вірусної інфекції продовжує боротися за життя, знову опинився на хірургічному столі.

За словами джерела з лікарні, Костомарову знову ампутували кінцівки. Повідомляється також, що Романа знову підключали до ШВЛ і ампутували не тільки стопи, але і гомілки обох ніг, а також всю кисть руки.

Раніше також стало відомо про те, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує загарбницьку війну Росії проти України і все ще перебуває у важкому стані, знову будуть ампутувати частини тіла.

Незважаючи на райдужні прогнози в російських пропагандистських ЗМІ, Костомаров продовжує знаходиться в лікарні під безліччю апаратів. Більш того, у нього продовжує прогресувати сепсис.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти