StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російському фігуристу Костомарову знову ампутували кінцівки

18 березня 2023, 16:15
Російському фігуристу і знову ж загрожує чергова ампутація кінцівок.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Фото Известия

Російський фігурист Роман Костомаров, який після ускладнень вірусної інфекції продовжує боротися за життя, знову опинився на хірургічному столі.

Як повідомляє пропагандистський смітник "Московський комсомолець", за словами джерела з лікарні, Костомарову знову ампутували кінцівки. Повідомляється також, що Романа знову підключали до ШВЛ і ампутували не тільки стопи, але і гомілки обох ніг, а також всю кисть руки.

"Костомаров дійсно прийшов до тями, його дружина фігуристка Оксана Домніна знаходиться постійно поруч з ним. Прийшовши до тями, він всіх, фігурально кажучи, змучив – в сенсі, весь медперсонал. Так, ганяв усіх, просив помити голову йому, а медсестра морозивом його годувала", - повідомляють джерела в лікарні.

відео дня

"Але сьогодні Роман знову був підключений до ШВЛ, а відключали його буквально на кілька годин, після того, як стало зрозуміло, що він може дихати самостійно. Його організм дуже ослаб, людина дійсно втратила більше 50 кг.друга рука у нього зараз чорніє, лікарі поки чекають – робити ампутацію чи ні", - пише ЗМІ.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує загарбницьку війну Росії проти України і все ще перебуває у важкому стані, знову будуть ампутувати частини тіла.

Незважаючи на райдужні прогнози в російських пропагандистських ЗМІ, Костомаров продовжує знаходиться в лікарні під безліччю апаратів. Більш того, у нього продовжує прогресувати сепсис.

Нагадаємо, раніше російському фігуристу стало гірше. У Костомарова уражена чверть головного мозку: крововилив і гематома в лобовій частці, — стан фігуриста критичний.

"За нашими даними, ураження легенів — більше не головна проблема спортсмена. Лікарі вважають, що інфекція від отиту могла перейти з вух на мозок і дати ускладнення", - пише ЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти