StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Миколаїв сильно здав на тлі чуток про розлучення: в густій шевелюрі розгледіли лисину

4 вересня 2022, 13:11
62-річний Ігор Ніколаєв сильно постарів.
Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв / скріншот

Російський музикант Ігор Ніколаєв скоро буде змушений розпрощатися зі своїми кучерями. Постарілий вигляд артиста здивував його шанувальників.

На своїй сторінці в Instagram він опублікував фото заходу, під час якого композитор роздавав автографи і фотографувався з шанувальниками.

На знімках фанати артиста і помітили, що розкішні локони Миколаєва не тільки посивіли, але і порідшали. На одному з кадрів фотограф крупним планом зняв верхівку Миколаєва, і чи то занадто рівний проділ оголив шматочок шкіри голови, чи то дійсно у метра намічається лисину.

відео дня
Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв / скріншот

"Мій улюблений музикант постарів. Це завжди дуже боляче. Глибокі зморшки, сивина, намітилася і лисина. Якщо старієте ви, ТО і ми не молодіємо", — з сумом помітила одна з підписниць Миколаєва.

Раніше композитор Ігор Ніколаєв розповів, що його близька подруга, співачка Алла Пугачова підірвала своє здоров'я на проекті "Фабрика зірок – 5".

Колишній чоловік Наташі Корольової визнав, що часто заходив до своєї "улюбленої" Аллі Борисівні.

Також ми писали, що нинішній чоловік Наташі Корольової, яка "не помічає" війни на батьківщині, помітно здав і став схожий на її колишню любов - Ігоря Ніколаєва. В Мережі порівнюють зовнішність Тарзана і композитора.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти