StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніжне серце музики: як зараз виглядає абсолютний рекордсмен Євробачення Сальвадор Собрал

11 травня 2023, 13:45
У 2017 році він отримав найбільшу кількість балів за всю історію Євробачення, але це ледь не коштувало йому життя.
Сальвадор Зібрав
Сальвадор Собрал здобув приголомшливу перемогу на Євробаченні-2017 / instagram.com/salvadorsobral.music, instagram.com/eurovision2017kyiv

У 2017 на Євробаченні, яке відбулося в Києві завдяки перемозі співачки Джамали в 2016 році, португальський співак Сальвадор Собрал здобув перемогу. Артист виступив зі зворушливою піснею "Amar Pelos dois", яку для нього написала його сестра Луїза.

У конкурсі Собрал встановив абсолютний рекорд: на фінальному голосуванні його виступ набрав цілих 758 балів - результат, якого раніше нікому не вдавалося досягти. До того ж Сальвадор приніс Португалії першу перемогу за всю історію Євробачення.

Концертний номер португальського співака не відрізнявся епатажем, яскравим шоу або екстравагантними костюмами. На сцені стояв лише він - зворушливий, у величезному піджаку і з кумедним хвостиком на маківці. Глядачі та журі віддали Собралу свої голоси виключно за його неповторний вокал і харизму.

Сальвадор Собрал брав участь в Євробаченні-2017 на особливих умовах: через слабке здоров'я він не брав участь в репетиціях, і виступив одразу на генеральному прогоні, а потім - у півфіналі. Артист пройшов у гранд-фінал, а потім - здобув перемогу з оглушливим успіхом.

Через чотири місяці після Євробачення співак потрапив до реанімації через вроджену ваду серця. Він очікував пересадки життєво важливого органу, і в грудні 2017 року нарешті отримав здорове серце.

Сальвадор Зібрав
Сальвадор Собрал - абсолютний рекордсмен і переможець Євробачення-2017 / instagram.com/salvadorsobral.music

2017 рік був вдалим для Сальвадора - перемога на Євробаченні і поліпшення в здоров'ї відкрили для артиста нові горизонти. Сьогодні Собрал - популярний в Європі співак. Він активно гастролює, і вже зараз його концертний графік розпланований до кінця листопада 2023 року.

Сальвадор Зібрав
Як Сальвадор Собрал виглядає зараз / instagram.com/salvadorsobral.music

Дивіться виступ Сальвдора Собрала на Євробаченні-2017 з піснею "Amar pelos dois":

Нагадаємо, перший півфінал конкурсу Євробачення-2023 з піснею, яка "об'єднує країни музикою", відкрила Юлія Саніна - фронтвумен The Hardkiss потужно виконала трек під назвою "Маяк".

Також своїм зворушливим виступом довела до сліз глядачів Євробачення-2023 українська співачка Alyosha, яка представляла нашу країну на конкурсі в 2010 році. Під звуки сирен повітряної тривоги вона в дуеті з Ребеккою Фергюсон виконала хіт групи Duran Duran.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти