StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невпізнавана: нове фото Ані Лорак висміюють за фотошоп

6 липня 2023, 13:44
30666
Якщо зовнішність передає внутрішній стан людини, то у Лорак, схоже, зовсім все не в порядку.
Ані Лорак
Ані Лорак зганьбилася з новим фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Коли любителька російських грошей і "голубка миру" Ані Лорак тільки починала свою співочу кар'єру в Україні, вона по праву вважалася однією з найкрасивіших жінок вітчизняної естради.

Однак зараз роки спотворили не тільки її погляди на світ, але і її зовнішність - колишня привабливість починає невблаганно зникати під шаром фільтрів і надмірних косметологічних процедур.

На свіжому фото Лорак, на якому співачка позує в сарафані з глибоким вирізом, помітно, що вона сильно набрала вагу, та продовжує експерименти з філерами. На жаль, не завжди вдалі.

відео дня

У коментарях до знімка на сторінці артистки в Instagram їй дорікають у надмірному використанні фотошопу. Також відзначають, що Лорак стає все менше і менше схожа на себе - в цій роздутій копії знайомі всім риси скоро зовсім зникнуть.

Ані Лорак
Ані Лорак зганьбилася з новим фото / instagram.com/anilorak

Раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти