StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Невтішний симптом: онкохвора Заворотнюк втратила важливу здатність

17 вересня 2023, 16:03
10104
За умови, що це не відновиться, Анастасія Завортнюк може назавжди забути про сцену.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк не може говорити через рак - ЗМІ / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

На початку вересня шанувальники Анастасії Заворотнюк раділи новині про те, що акторка нехай і інкогніто, але все ж почала виходити в світ. Однак їхні надії на її повне відновлення затьмарив лікар-онколог, якого цитують росЗМІ.

Так по мережі стали поширюватися чутки про те, що Заворотнюк, яка з 2019 року хворіє на рак головного мозку, втратила дар мови. На думку експертів такий симптом сигналізує про те, що хвороба прогресує.

Онколог повідомляє, що сама по собі втрата мови в цілому нешкідлива, але на тлі інших порушень повідомляє, що центральна нервова система пошкоджена. Критичність цих пошкоджень стає справою часу.

відео дня

"Стан може говорити про обсяг поширення пухлини або про симптоми проблем з нервовою системою. При втраті мови пацієнт може залишитися в живих, якщо у нього збережені інші функції. Але, в принципі, це говорить про те, що все сумно і фатально. Місяць-два максимум", - цитують лікаря ЗМІ.

Раніше Анастасію Заворотнюк внесли в чорний список через борги - в її родині є несплати по податках і комунальних послугах. В якості компенсації у артистки можуть почати відбирати рухоме і нерухоме майно.

Також стало відомо, що Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому серіалі. Її партнери по знімальному майданчику поділилися своїми враженнями про роботу над проєктом.

Інші новини про Анастасію Заворотнюк:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти