StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Некоролівське міні: Кейт Міддлтон вразила вибором луку для зустрічі з Федерером

25 червня 2023, 19:45
Принцеса Кетрін отримала свою порцію захоплених компліментів на тенісному корті.
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон похвалилася спортивною формою на корті / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Подивитися, як йде підготовка до легендарного Вімбілдонського турніру з тенісу, який відкриється вже завтра, приїхала сама Кетрін, принцеса Уельська, яка відома своєю любов'ю до спорту.

Компанію їй склав швейцарський тенісист і олімпійський чемпіон Роджер Федерер - разом вони поспостерігали, як перед великим турніром тренуються болбої (люди які подають м'ячі в тенісі - прим. редактора). Кейт Міддлтон поспілкувалася з молодими спортсменами, а також зіграла з теніс зі знаменитим чемпіоном.

Фото і відео з цікавого заходу з'явилося на офіційній сторінці принца і принцеси Уельських в Instagram. За ці кадри шанувальники Кетрін обсипали її компліментами.

відео дня

Найчастіше вони відзначають, що принцеса на тлі спортсменів виглядає чудово - вона втерла ніс всім, хто вважає її занадто худою, адже в спортивній формі вона просто карколомна.

41-річна принцеса Уельська може з легкістю дозволити собі носити мініспідницю в складочку і майку з відкладним коміром - традиційну форму для тенісу, і при цьому зберегти королівський вигляд.

Дивіться відео з Кейт Міддлтон і Роджером Федерером у Вімбілдоні:

Раніше принцеса Кетрін в якості подарунка отримала від короля Чарльза III новий титул, який раніше носив його старший син. Також аналогічний подарунок заробила і королева Камілла.

Також стало відомо, за що Кейт Міддлтон заслужила репутацію гордячки - близьке оточення принцеси стверджує, що її "королівські замашки" давно викликають подив.

Інші новини про Кейт Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти