StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

16-річний син Марічки Падалко зібрався служити в ЗСУ

21 січня 2024, 14:52
783
Падалко та її чоловік-військовий переконують хлопця, що приймати таке серйозне рішення ще занадто рано.
Марічка Падлко з сином Михайлом
Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва хоче служити в ЗСУ / колаж: Главред, фото : instagram.com/marichkapadalko

Українська журналістка і ведуча телеканалу 1+1 Марічка Падалко - дружина офіцера. Її чоловік, громадський діяч і журналіст Єгор Соболєв, захищає Україну в лавах ЗСУ з перших днів повномасштабної війни. До нього на фронті мріє приєднається і син - 16-річний Михайло.

Про це Падалко розповіла в інтерв'ю для "Голосного подкасту". Вона зізналася, що хлопець, який зараз навчається в 11 класі, з нетерпінням чекає свого 18-річчя щоб вступити до ЗСУ. Це рішення Михайло прийняв ще на початку повномасштабного вторгнення, і був категорично проти того, щоб виїжджати за кордон. Тоді йому було 15. Батьки наполягають, щоб він почекав з вибором.

"Він хотів тут усе це переживати. Хотів бути в країні, коли війна, тому що він хлопець. Звичайно, у нас не стоїть питання його кудись вивозити. У нас зараз стоїть питання в тому, щоб його переконати, що воювати у 18 років, це ще рано", - зізнається ведуча.

відео дня

Тому питання про те, коли Міша піде в ЗСУ, винесено на сімейні дебати. Поки хлопець розглядає пропозицію матері почекати до 21 року. "Десь півроку тому було безумовно, що у 18… Потім я дізналася, але ще хочу це перевірити, чи справді так, що до 21 потрібен дозвіл від батьків. Тому в переговорах мені вдалося посунути це до 21", - зізнається ведуча.

Єгор Соболєв наполягає, щоб син отримав освіту, так як переконаний, що війна стає більш технологічною, і для того, щоб бути ефективним на фронті, він повинен отримати специфічні знання.

"У багатьох батьків мотивація, щоб наші діти не воювали. І в цьому є сенс", - підсумувала Падалко.

Раніше нардеп Микола Тищенко офіційно підтвердив розлучення з блогеркою і бізнесвумен Аллою Барановською після 10 років разом, а також розкрив справжню причину їх розставання.

Також популярний український ведучий Слава Дьомін розкрив дуже особистий секрет "чорненької з НеАнгелів", співачки Вікторії Смеюхи, яка більше року тому зникла з інформаційного простору.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти