StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не можу їй достатньо віддячити": Ді Капріо шокував зізнанням про зірку Голлівуда

22 листопада 2023, 08:57
Зірка Голлівуду повідомив цікаві подробиці початку своєї акторської кар'єри і зйомок разом з Шерон Стоун у фільмі "Швидкий і мертвий".
Ді Капріо, Стоун
Леонад Ді Капріо розповів про те, як сильно колись допомогла йому Шерон Стоун / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський актор і продюсер Леонардо Ді Капріо, який не так давно шумно відсвяткував свій 49-й День народження, розповів порталу "E! News" в інтерв'ю, що безліч разів дякував легендарній актрисі Шерон Стоун за те, що та оплатила його роботу в легендарному неовестерні 1995 року "Швидкий і мертвий".

Тоді студія TriStar Pictures відмовилася брати його в цей проєкт режисера Сема Реймі. На той час Ді Капріо щойно знявся у фільмі "Що гризе Гілберта Грейпа", за який отримав свою першу номінацію на "Оскар". І Стоун дуже хотіла попрацювати з молодим артистом ‒ настільки, що сама платила йому зарплату в "Швидкому і мертвому".

"Вона сказала:" Це два актори, з якими я хочу працювати [другим був Рассел Кроу ‒ Главред] це неймовірно. Вона давала іншим акторам можливості, тому я дуже вдячний. Я багато разів дякував їй. Не знаю, чи надсилав я їй реальний, фізичний подарунок на знак подяки, але я не можу віддячити їй достатньо", — згадував Ді Капріо.

відео дня

До слова, у своїх мемуарах 2021 року "Краса жити двічі" Стоун сама розповідала, що особисто платила Ді Капріо зарплату після того, як студія TriStar Pictures відмовилася брати його на проєкт.

Нагадаємо, раніше американська актриса і співачка Елісон Портер, яка стала відомою завдяки головній ролі у фільмі "Кучерява Сью" (1991), вийшла заміж за друга дитинства, весілля з яким вважає своєю долею.

Також став відомий ймовірний стать другої дитини співачки Ріанни, яка приголомшила фанатів новиною про вагітність - папараці зловили артистку за покупками для майбутнього малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти