StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не буде жити з тим, хто не платить: Сєдокова пішла від чоловіка

29 листопада 2023, 11:25оновлено 21 грудня 2023, 14:56
Седокова шукає собі людину, здатну оплатити всі її забаганки.
Анна Седокова
Анна Сєдокова збирається шукати когось багатшого / колаж: Главред, фото: t.me/secretanna

Скандально відома поп-співачка родом з Києва Анна Сєдокова (яка кілька років проспівала в українському гьорлз-Бенді "ВІА Гра", а зараз ні слова не говорить про війну, яку Кремль розв'язав проти України) вирішила жити "для себе, а не для сім'ї".

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, за три роки шлюбу баскетболіст Яніс Тімма і Седокова не раз розлучалися і сварилися публічно. Тепер же Седокова, судячи з усього, вирішила розлучитися остаточно.

"Я не можу зараз чітко позначити, який у нас етап відносин. Я прийняла ті рішення, які, можливо, не суперкласні для сім'ї, але зате хороші для мене. У цей момент я вибрала себе і не стала робити щось заради сім'ї. Вважаю, що це потрібно було робити завжди, потрібно було навчитися цьому раніше", — заявила зрадниця.

відео дня

За словами російського піарника Івана ірбіса, Седокова активно шукає того, хто буде пристойно її фінансувати.

"Вона розлучиться зі своїм Янісом, вона його кине, тому що вона ніколи в житті не буде з чоловіком, який не може робити фінансових вливань в її музичні проекти, в її лакшері-життя", — такий висновок зробив піар-менеджер Іван Ірбіс.

Нагадаємо, українська співачка Анна Сєдокова живе в США, але при цьому не залишає спроб навідатися в Росію. Вона приїжджала до Москви, де відвідала прем'єру кінофільму. І була одягнена в шкіряний комбінезон-мабуть, щоб порадувати своїх нечисленних фанатів.

Пізніше Седокова раніше зламала ногу під час концерту. Вона з'явилася на доріжці одного з російських заходів, де не могла йти, бо кульгала. Після одного зі своїх виступів, вона знову поскаржилася на ногу, яка за словами співачки, сильно боліла.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти