StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

На зло Мурату: дружина Налчаджиоглу показала гарячий Різдвяний образ

27 грудня 2023, 01:30
Лілія Реус на честь свята затягла пишні форми в пікантний костюм.
Лілія Реус
Лілія Реус похвалилася стильним луком на Різдво / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___

Українська візажистка Лілія Реус, яка в червні стала дружиною турецького бізнесмена і колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу, хоч і видалила всі згадки про благовірного, але про себе забувати йому не дає.

Так після сварки, через яку пара роз'їхалася, Лілія, схоже, розцвіла ще пишніше, ніж раніше - у відносинах з Налчаджиоглу вона приковувала погляд, але зараз красуня просто вражає уяву. Вона і сама це відчуває, адже не упускає можливість побалувати шанувальників (і подражнити Мурата) свіжими спокусливими знімками.

На Різдво Реус на своїй сторінці в Instagram поділилася фото з бару. Для виходу в світ вона вбралася святково - в спокусливий костюм з топом, який підкреслив пишний бюст і рельєфний прес візажистки, а також оголив спину, і довгою спідницею.

відео дня

"Нехай найсміливіші мрії збуваються. Щасливих, мирних днів. Любові, злагоди, затишку й взаєморозуміння в кожній родині", - підписала кадри друга дружина Налчаджиоглу. У коментарях Лілії бажають знайти те ж в новому році.

Лілія Реус
Лілія Реус похвалилася стильним луком на Різдво / колаж: Главред, фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому старша дочка Уляна в 12 років пішла від неї жити до батька. Артистка розповіла, як їй вдалося знов завоювати довіру дитини.

Також Володимир Дантес приголомшив зміною іміджу та втер ніс всім хейтерам, які постійно критикують його за зовнішній вигляд, а особливо за дику зачіску.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти