StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських розплакалася в прямому ефірі на ТБ після сюжету про війну

5 серпня 2022, 15:39
Українська поп-виконавиця Настя Каменських не зуміла стримати сльози і просто заплакала під час прямого ефіру ранкового шоу "Сніданок з 1+1".
Каменських
Настя Каменських / Колаж фото УНІАН

Українська поп-співачка Настя Каменських не змогла стримати сльози під час прямого ефіру "Сніданку з 1+1". Зворушливий момент можна подивитися на відеосервісі YouTube.

Емоції у зірки викликав короткий сюжет про війну і про те, чим вона займалася після 24 лютого. Свій біль співачка вилила в новій чуттєвій пісні "Коли мине війна", яку і представила в ефірі каналу"1+1".

Ведучі, розповідаючи глядачам про гостя шоу, спершу показали сюжет про те, що Каменських з перших днів повномасштабного військового вторгнення вкрай чітко заявила про свою позицію, закликала світову спільноту допомагати Україні, а також регулярно виступає з благодійними концертами.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських вирішила приєднатися до зіркового флешмобу на підтримку першої леді України Олени Зеленської.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала сидячи на сходинках, як перша леді України у фотосесії для журналу Vogue.

До того чоловік Каменський, український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) яскраво відреагував на останні події війни в Україні.

Зокрема, на новини про можливе вторгнення в нашу країну військ Білорусі для підтримки Росії. І назвав глав обох держав-російського диктатора Володимира Путіна і самопроголошеного лідера РБ Олександра Лукашенка "старичками, схильними до маразму і деменції".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти