StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Настя Каменських поставила на місце відомого ведучого - що сталося

14 червня 2024, 17:52
512
Настя Каменських не припиняє говорити про війну в Україні за кордоном.
Настя Каменських
Настя Каменських показала свою позицію / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/?hl=uk

Українська співачка Настя Каменських, яка зараз перебуває в Мексиці з прем'єрою пісні MOLOKO, засудила заяву мексиканського радіоведучого, який назвав війну в Україні "складною ситуацією".

Днями Настя Каменських побувала на одному з прямих ефірів, під час якого виникла незручна ситуація. Ведучий розпитував про війну в Україні та назвав повномасштабне вторгнення "складною ситуацією". Артистка одразу ж висловила йому свою думку.

"Мій милий, це не "ситуація", а справжня війна. І моя країна зараз переживає жахливі часи. Після того, як ти усвідомлюєш, що війна - це реальність, ти не можеш бути готовий до цього. Ніхто не може бути готовий до цього. Ми боремося. У нас лише одне життя. І я хочу, щоб люди мене почули. Якщо хочеш когось пробачити - зроби це зараз. Якщо хочеш змінити це життя - зроби це зараз. Ми живемо тут і зараз", - сказала Каменських.

Потім Настя написала на своїй сторінці в соцмережах:

"На кожному шоу, у будь-якій частині світу, скільки б хейту на свою адресу я не отримувала, я продовжуватиму говорити про Україну. Тому що весь світ повинен знати про силу українського народу, який бореться за право бути вільними, і люди повинні розуміти, кому і для чого необхідна ця допомога. У темні часи люди повинні об'єднуватися і допомагати в міру своїх можливостей. Тільки так ми можемо вистояти. Але також слід не забувати жити і цінувати кожен момент тут і зараз, адже тільки зараз українці, як ніхто, розуміють, що завтра може не настати".

Дивіться відео, де Настя Каменських поправила мексиканського ведучого:

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Потап і Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Потап нещодавно дав перший від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну концерт - але в Німеччині, з російськомовним репертуаром і в клубі, який давно облюбували для виступів артисти-путіністи.

А також у мережі з'явився короткий ролик, де Потап поливає свою голову молоком під пісню дружини Насті Каменських "Молоко". Також за допомогою молока він вирішив виголити обличчя.

Читайте більше про Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти