StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Наспівала на новий замок": розкрито скільки заробила Пугачова на новій пісні

28 березня 2024, 03:00
Російський промоутер Сергій Лавров заявив, що Алла Пугачова заробила $10 млн на новій пісні.
Алла Пугачева, Максим Галкин
Алла Пугачова могла заробити на новому хіті $10 млн / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка публічно не підтримує криваве вторгнення РФ в Україну і виїхала з сім'єю з країни-окупанта, нещодавно записала нову пісню.

Як повідомив для росЗМІ російський промоутер Сергій Лавров, Алла Пугачова могла заробити на новому хіті $10 млн. За його словами, співачка продовжує співати, тому що сумує за увагою глядачів. А також він заявив, що Примадонна представить композицію до свого 75-річчя у квітні.

відео дня

"Думаю, Пугачова заробила на цій пісні не менше $10 млн. Наспівала на новий замок! Взагалі це дивовижна історія, оскільки раніше Алла Борисівна співала тільки з близькими людьми", - зазначив Лавров.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Нагадаємо, Стас Михайлов заявляв, що артисти, які виїхали з країни-терориста РФ, "на колінах все ще приповзуть і будуть цілувати ноги". Після цього Пугачова відповіла на слова Михайлова з приводу її від'їзду з Росії. Але Михайлов у відповідь Пугачовій лише побажав їй здоров'я.

А також Тарас Тополя висловився про співачку Аллу Пугачову. За його словами, коли стало відомо про звірства окупантів в Україні, їй варто було б більш радикально говорити про злочини.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти