StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ми ж банда?": Дурнєв закликав не сваритися і похвалив неймовірне єднання українців

9 травня 2022, 11:26оновлено 9 травня 2022, 14:28
464
Олексій Дурнєв у своїй манері звернувся до українців.
Олексій Дурнєв
Олексій Дурнєв веде блог, де висміює реакцію росіян на санкції / відкриті джерела

Блогер і телеведучий Олексій Дурнєв розповів, як сильно він захоплюється тим, що всі українці об'єдналися.

Відповідним постом Дурнєв поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Звичайно, я знав, що українці сміливі і сердечні люди, але ця проклята війна відкрила у нас приховані резерви. Ми немов дістали з шафок таємну міць, щоб розбити погань. Тепер з подвійною пристрастю ми хочемо жити, любити, робити круті проекти, розвивати бренд України і просувати свою неньку на світовій арені. Ми підтримуємо і захищаємо один одного. Це важливий виток в історії, який показує нашу небайдужість до свого рідного. Ви це відчуваєте? Будь ласка, збережіть це", - закликає Дурнєв. ⠀

відео дня

Він каже, що розуміє, наскільки іноді хочеться посваритися з перехожим через мову, вилаятися на родичів через різні погляди на хід війни, психанути на партнера, Тому що він недостатньо патріот або занадто радикальний.

"У ці моменти, будь ласка, згадуйте, наскільки ми єдині зараз. Пам'ятайте, як важливо бути залізним гвинтиком в механізмі опору. У нас у всіх спільна мета-дати по ж..ПЕ окупантам і відстояти свою волю і гідність. Чи є в цьому завданні підпункт " сваритися з усіма друзями, тому що вони чогось не вдупляють?". Ні. Посилайте на..р, Якщо вам говорять "Росія топ", і будьте емпатичні з тими, хто у вашій команді", - додає блогер.⠀

Він також каже, що тепер розуміє бабусь, які говорили "аби не було війни". "Ми всі-ця бабуся. Наше єднання зараз потрібно, щоб війна швидше закінчилася і скінчилася нашою перемогою. Будьте гідні і горді, міцно стиснувши руки з іншими українцями. Не дозволяйте нікому нас роз'єднати. Почуття єдності-найкраща вакцина від вірусу під назвою " імперські замашки бовдура. Адже ми банда?"- підсумовує Олексій.

Нагадаємо, раніше український ведучий Олексій Дурнєв показав, чим годують окупантів і як виглядає їх сухпайок. У своїй програмі Їжа Дурнєва він разом з Лерою Мандзюк порівняв сухпайок ЗСУ і сухпайок армії Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти