StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік тяжкохворої Заворотнюк знову потрапив на камери: поруч та ж змучена хворобою актриси

23 травня 2022, 13:40
Актриса вже три роки не з'являється на публіці.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк знову потрапила в камеру фіксацій порушення ПДР/ facebook.com/AZavorotnyuk/

Чоловік тяжкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк знову потрапив в об'єктиви камер, що фіксують порушення ПДР.

На цей раз з ним поруч знаходилася та ж жінка, яка імовірно є змінилася через хворобу Анастасією Заворотнюк, пише Комсомольська правда.

Чоловік зірки серіалу "Моя прекрасна няня "Петро Чернишов регулярно потрапляє на" листи щастя" за занадто швидку їзду і неправильну парковку. На даний момент він накопичив по штрафах борг у розмірі 13 750 рублів (близько 7 000 гривень).

відео дня

читайте такожСин Анастасії Заворотнюк розповів про своє серйозне захворювання

"На цей раз все той же автомобіль потрапив в об'єктиви дорожніх камер: з кінця березня по початок травня Петро Чернишов "накатав" 34 штрафи на суму 13 750 рублів, які поки числяться неоплаченими. Більшість порушень-незначні: перевищення швидкості від 20 до 40 км/год", — повідомляє КП.

Чоловік тяжкохворої Заворотнюк знову потрапив на камери: поруч та ж змучена хворобою актриси
Фото КП

У мережі можна знайти вже кілька схожих фото зі штрафів, на яких Чернишов сидить за кермом авто, а поруч з ним напівлежачи відпочиває повна брюнетка з короткою стрижкою. Саме так, якщо вірити очевидцям, Заворотнюк зараз і виглядає. Вона втратила волосся і набрала зайву вагу через терапію, яка вже три роки допомагає їй боротися за життя.

Нагадаємо, раніше модель і блогерка Анна Заворотнюк, старша дочка актриси Анастасії Заворотнюк, розповіла про свою фобію, яка мучить її вже близько 7 років. Дівчина на своїй сторінці в Instagam розповіла, що боїться водити автомобіль. У 21 рік вона потрапила в страшну аварію, будучи за кермом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти