StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік Катерини Бужинської зробив гучну заяву про співачку

22 липня 2024, 18:13
648
Українська зірка емоційно відреагувала на слова обранця.
Катерина Бужинська
Катерина Бужинська новини - Бужинська розповіла, як їй вдається квітнути / колаж: Главред, фото: instagram.com/buzhynska

Українська співачка і Народна артистка України Катерина Бужинська приваблює шанувальників не тільки силою свого голосу, а й красою. Вона не боїться експериментувати з образами і знає, як вигідно підкреслити свої дані.

Безумовно, артистку надихає любов шанувальників. Проте впевненість у собі невтомно підкріплюють у Бужинській і її близькі.

Зокрема чоловік. Катерина у своєму блозі в Instagram зізналася, що її обранець обдаровує її незвичайними компліментами, які на свою адресу може почути не кожна жінка. Також він привчає до захоплення мамою і їхніх двох спільних дітей.

відео дня

"Коли чоловік тобі каже: "Ти - найкраща жінка Всесвіту!" А діти це повторюють, то ти дійсно починаєш у це вірити і розцвітаєш на очах,як Квітка! Усім кохання!" - написала щаслива Катерина Бужинська.

Катерина Бужинська
Катерина Бужинська новини - Бужинська розповіла, як їй вдається квітнути / instagram.com/buzhynska

Хто така Катерина Бужинська?

Катерина Бужинська - українська співачка, мецко-сопрано (альт), лауреатка численних пісенних конкурсів, Гран-прі на Слов'янському базарі 1998 року, народна артистка України. Співпрацює з українською студією Artur Music. Випустила 8 альбомів із 1998 року. У репертуарі є пісні українською, російською, англійською, італійською, іспанською, івритом, болгарською.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак El Кравчук розкрив головний секрет свого особистого життя і розповів, яким бачить свого ідеального партнера. Також артист назвав свої табу в романтичних стосунках.

Також 50-річна українська музична продюсерка Олена Мозгова показала зблизька обличчя без ретуші. У такий спосіб вона вирішила надихнути прихильників на любов і прийняття себе з усіма перевагами та недоліками.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти