StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зморшки, нерівності та щербинки": Мозгова показала зблизька обличчя без ретуші

22 липня 2024, 01:30
208
Олена Мозгова похвалилася свіжим селфі без косметики а-ля натюрель.
Олена Мозгова
Олена Мозгова новини - Мозгова показала, який вигляд має без макіяжу / колаж: Главред, фото: сторінка Олени Мозгової у Facebook

Музична продюсерка Олена Мозгова свої особисті сторінки в соціальних мережах присвячує здебільшого благодійним зборам на потреби українських захисників та спогадами і світлинам свого легендарного батька - співака і композитора Миколи Мозгового.

Рідше, але не менш цікаво продюсерка ділиться власними думками про навколишній світ і філософськими роздумами. Так нещодавно на своїй сторінці у Facebook вона висловила думку про ідеали, недосконалості та прийняття.

50-річна Мозгова опублікувала власне фото без макіяжу і фільтрів, тим самим закликавши підписників не соромитися себе. Селфі вийшло дуже світлим і щирим - на ньому Олена має свіжий вигляд у світлій футболці та рожевій косинці з орнаментом.

відео дня

"Немає ідеальних облич, людей, характерів... Ніщо і ніхто у цьому світі не ідеальний. І це прекрасно! Любіть себе, свої зморшки, свої нерівності та щербинки", - написала Олена Мозгова.

Олена Мозгова
Олена Мозгова новини - Мозгова показала, який вигляд має без макіяжу / сторінка Олени Мозгової у Facebook

Хто така Олена Мозгова?

Олена Мозгова - український музичний продюсер. Донька Народного артиста України Миколи Мозгового. Брала участь у різних проєктах та шоу, в тому числі в організації музичних фестивалів в Україні ("Пісня року", українські версії проєктів "Золотий грамофон" і "Золота шарманка" та ін.).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка Христина Соловій розповіла про нечуваний борг Святославу Вакарчуку, який був її наставником і, донедавна, музичним продюсером.

Також стало відомо, що зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька опинилася в лікарні. Акторці знадобилася крапельниця, щоб вона могла прийти до тями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти