StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Справжня половинка": El Кравчук розкрив головний секрет свого особистого життя

22 липня 2024, 09:31
675
Кого кохає Ель Кравчук і що ніколи не пробачить партнеру - музикант заговорив відверто про сокровенне.
El Кравчук
El Кравчук новини - Ель Кравчук розповів про кохання та ідеального партнера / колаж: Главред, фото: instagram.com/el.kravchuk

Український співак El Кравчук (справжнє ім'я - Андрій Остапенко) вважає себе людиною відкритою і щирою, проте за 30 років на сцені він так і не розкрив подробиці свого особистого життя, яке навчився тримати під сімома печатками. Виняток він зробив у своєму недавньому інтерв'ю для видання Marie Claire.

Ймовірно Остапенко наразі не перебуває у стосунках, але це не обтяжує його - він підкреслив, що самотність для нього - енергія, яка приходить і йде.

"Моя періодична самотність - це наслідки того, що музика - моя справжня друга половинка. Поки ні в кого не вдалось закохати мене в себе більше, ніж в творчість. Можливо це когось лякає, проте це чесно", - переконаний артист.

відео дня

El зазначив, що не раз був закоханий і був коханим, і для цього почуття є місце в його житті. От чому немає місця в парі із зіркою, так це брехні. "Ті люди, які колись ламали мою довіру до себе просто зникали з мого поля зору, не тому що я зверхній, а тому що я щирий, а щирість сприймається як слабкість, а отже у людини з’являється бажання і можливість "вдарити" мене як найсильніше у нібито слабке місце", - зізнається співак.

У партнері він високо цінує взаємоповагу і чесність: "Без цих двох факторів кохання неможливе, воно довго не витримає. Звичайно я за акуратність у побуті, підтримку, турботу, готовність вислухати, дати пораду і прийняти пораду. На жаль, в житті не все так просто, як в тексті, і на розуміння якостей йдуть роки, однак я кохав, і впевнений, ще кохатиму і далі".

Хто такий EL Кравчук?

EL Кравчук - український співак, актор і телеведучий. 1995 року подав заявку на участь у міжнародному конкурсі "Червона Рута" і переміг у ньому. Почався запис першого альбому. У 1996 році підписав контракт із лейблом "Музична біржа" і вступив до Київської державної консерваторії. У 1997 році вийшов перший альбом виконавця "Нічий". 2003 року Кравчук зробив перерву в сольній кар'єрі і весь час присвятив театральній постановці "Гамлет" (режисер - Андрій Жолдак). Кравчук взяв участь у 85 виставах в Україні, Голландії, Франції, Іспанії, Македонії, Хорватії, Румунії, Болгарії, Польщі, Німеччині, Росії, Сербії.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український боксер В'ячеслав Узєлков поскаржився на колишню дружину через свою літню маму - пара у розлученні вже три роки, але спортсмен усе ще звинувачує у своїх нещастях Боржемську.

Також Наталія Татарінцева, дружина Євгена Кота, заговорила про складнощі пологів. Вона розповіла, чому їй знадобився екстрений кесарів розтин після 14 годин переймів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти