StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мій полум'яний привіт": Максим Галкін показався в студії пропагандистського "Першого каналу"

2 квітня 2024, 13:33
Максим Галкін показав архівні кадри програми "Лучше всех!", ведучим якої він був на російському "Першому каналі".
Максим Галкин
Максим Галкін показав архівні кадри з росТБ / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Шоумен Максим Галкін, який публічно засуджує і жорстко критикує незаконне вторгнення РФ в Україну і якого визнано в країні-терористі іноагентом, поностальгував за програмою "Лучше всех!".

У день народження пропагандистського "Першого каналу" на своїй сторінці в соцмережах Галкін згадав про свою роботу на програмі про обдарованих дітей.

відео дня

"Із задоволенням переглядаю фрагменти... Спасибі всім, хто створював цю програму: від креативної продюсерки Ніни та авторів із редакторами до кожного техніка, який працював з екранами, звуком. Байдужих не було. Усім причетним мій полум'яний привіт", - написав Галкін під відео.

Зазначимо, після того, як Максим Галкін разом із дружиною Аллою Пугачовою і дітьми залишив країну-окупанта і поїхав жити до Ізраїлю, де часто виступає з критикою диктаторської влади Кремля, ведучому програми "Лучше всех!" знайшли заміну. А заміною стала Жанна Бадоєва - українка, яка залишилася жити і працювати в Росії навіть після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Додамо, днями Максим Галкін відреагував на теракт у "Крокус Сіті Холі". Він опублікував фото палаючої будівлі, що стала сценою злочину в країні-окупанті, зі словами співчуття постраждалим, загиблим та їхнім родинам.

А також Максима Галкіна почали перевіряти з приводу висловлювань гумориста на відповідність новому закону терористичної РФ про фейки проти Збройних сил Росії.

Читайте більше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти