StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Молода дружина мовчуна Цекало ошелешила своїм екстремальним схудненням - деталі

28 серпня 2024, 12:52
913
Дружина Олександра Цекало вкотре продемонструвала результат своєї зміненої фігури.
Дарина Ервін
Дарина Ервін показала нове фото / колаж: Главред, фото: instagram.com/darina.ervin/

Російський продюсер українського походження Олександр Цекало, який виїхав з країни-терориста РФ жити в США і мовчить про війну в Україні, розсекретив стосунки з художницею Дариною Ервін ще 2018 року. Нині ж шанувальники занепокоєні різким схудненням дівчини і навіть запідозрили її в прийомі "Оземпіку".

Дарина опублікувала свій новий знімок у соцмережах, на якому вона зображена в чорній сукні-міні з відкритими плечима. Дружина продюсера сиділа на жовтому дивані, підперши голову рукою, і посміхалася.

відео дня

Підписники художниці дивуються, який зараз вигляд мають її ноги, адже вони їм здаються екстремально худими і навіть турбуються, чи не хвора вона.

Дарина Ервін у короткій сукні
Дарина Ервін у короткій сукні / фото: instagram.com/darina.ervin/

Хто такий Олександр Цекало?

Олександр Цекало - радянський і російський артист українського походження, музикант, актор, телеведучий, продюсер, творець проєктів "Велика різниця" і "Прожекторперісхілтон". Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жодного разу не висловився про Велику війну.
Подейкують, що в Росію він не приїжджає і зі старими друзями не спілкується. Водночас його бізнес - продюсерська компанія Sreda - продовжує працювати в РФ і випускає фільми та серіали навіть під час війни.

Український шоу-бізнес - останні новини

Раніше стало відомо, що популярний український актор, зірка серіалу "Голова" Дмитро Гірявець, одружився. Наречений поділився подробицями весілля та планами на майбутнє.

Також українська співачка Слава Камінська показала коханого, якого приховувала від шанувальників майже два роки, на спільному портреті. Щоправда, артистка використала для цього вельми незвичайний спосіб.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти