StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий український актор одружився - перші подробиці весілля

27 серпня 2024, 23:33
370
Дмитро Гирявець розповів, як проходила підготовка до церемонії, та якого сюрпризу чекає від молодої дружини.
Дмитро Гірявець із дружиною
Дмитро Гирявець новини - Дмитро Гирявець одружився на День Незалежності / колаж: Главред, фото: instagram.com/dima_giryavets

Український актор Дмитро Гирявець у квітні зробив своїй подрузі Ірині Романчук пропозицію руки і серця. Пара вирішила не відкладати весілля, і вже в серпні, на День незалежності України, поєдналася узами шлюбу.

Про це повідомляє Новий канал. Організацією церемонії опікувалася наречена, яка здійснила неможливе - спланувати весілля своєї мрії всього за 4 місяці. "Всією організацією займалась Ірчик. Вона в мене супермегакласна. Оскільки я постійно на зйомках, взяла на себе все – від найменших до найбільших деталей. Як справжня дівчинка, науявляла собі ідеальну картинку, і їй вдалося це реалізувати. Лише за місяць! Усі лаври їй", - розповів Гирявець.

Пара зробила вибір на користь маленької церемонії в колі сім'ї та близьких друзів. Серед гостей також були колеги Дмитра по популярному серіалу "Голова".

відео дня

Після весілля актор зізнався, що він та Ірина вже замислюються про потомство, але вирішили підійти до цього питання відповідально. Втім, молодята готові і до щасливих випадковостей.

"Існує чітке розуміння про фінансову відповідальність за малечу, тому активно працюємо над цим. Але готовність є давно. Скажу по секрету: якби Іра зараз була вагітна, я був би дуже щасливий!" - зізнається Дмитро Гирявець.

Дмитро Гірявець із дружиною
Дмитро Гирявець новини - Дмитро Гирявець одружився на День Незалежності / instagram.com/novy_channel
Дмитро Гірявець із дружиною
Дмитро Гирявець новини - Дмитро Гирявець одружився на День Незалежності / instagram.com/novy_channel

Хто такий Дмитро Гирявець?

Дмитро Гирявець - український теле- і кіноактор. Знімався в серіалах "Папаньки", "Жіночий лікар", "СидОренки - СидорЕнки", "Будиночок на щастя" тощо. Найвідоміша робота - Богдан у серіалі "Голова". Пише вірші та музику.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що 3-річному синові популярної української блогерки Баби Даші (Дарія Пазюк) поставили невиліковний діагноз, з яким її сім'я тепер вчиться боротися.

Також українська співачка й акторка Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її "секретний" чоловік, з яким вона уклала шлюб у березні 2024 року на превеликий подив шанувальників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти