StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мені соромно": Павло Зібров пригадав свій перший шлюб та назвав причину розлучення

16 грудня 2023, 18:36
Співак також розповів про випадкове знайомство з дружиною Мариною та поділився, чим жінка зачарувала його.
'Мені соромно': Павло Зібров пригадав свій перший шлюб та назвав причину розлучення
Зібров розповів, чому розлучився з першою дружиною / Колаж: Главред, фото: instagram.com / pavlo_zibrov

Український співак Павло Зібров розкрив подробиці свого першого шлюбу та поділився причинами його розпаду. Вперше він одружився у віці 27 років з піаністкою Тетяною. У цьому шлюбі народився син Сергій. На жаль, подружнє життя пари складалося несприятливо і вони розлучились. Про це розповів Павло Зібров в інтерв'ю Дмитру Гордону.

За словами Зіброва, Тетяна залишила його на користь іншого чоловіка. Зібров із соромом визнає, що не може пригадати рис обличчя колишньої дружини, проте він висловлює радість за те, що вона знайшла своє щастя в Канаді.

"От я хочу згадати її обличчя і не можу. Вона зараз у Канаді. Виїхала туди. Але в обличчя її не пам'ятаю. Мені соромно. Це було 37-40 років тому, коли ми розлучилися. Це було студентське кохання, красиве. Так склалося, що вона знайшла інше щастя і з тим щастям живе донині", - пригадав співак.

відео дня

Також співак розповів про своє щасливе сімейне життя з Мариною, з якою вони виховують доньку Діану. Подружжя познайомилося випадково на корпоративі, де працювала Марина.

"Вона працювала у Спілці підприємців та промисловців. Мене запросили зробити невеличкий концерт. Це було 29 років тому. Я з гітарою прийшов до зали і очікую. Одне місце було вільне, я так сів і бачу панянка сидить – ніжки, очі, фігура, краса. Серце затьохкало. Я дав їй свою візитівку", - розповів Зібров.

Нагадаємо, Павло Зібров зізнався, що дратується, коли чує російську мову, особливо від молодих людей. Також Зібров розповів, що намагається українізувати молоде покоління і робить зауваження.

Також Зібров висловив свою позицію щодо Ями, Винника та інших зірок, які покинули країну через призовний вік. Зібров вважає, що не може засуджувати тих, хто обрав життя за кордоном, хоча розуміє, що такі рішення можуть викликати обурення громадськості.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти