StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна-Всесвіт отримала численні опіки та порізи під час подорожі

24 квітня 2023, 03:15
Анна Неплях показала свою шкіру після незвичайної фотосесії в Йорданії.
Анна Неплях
Анна Неплях показала порізане тіло після фото в Мертвому морі / instagram.com/neplyah

Українська модель та Міс Україна-Всесвіт 2021 Анна Неплях вирушила в подорож в екзотичну Йорданію, де зараз досліджує культуру і пам'ятки цієї колоритної країни.

Не забуває вона і вести докладний фотозвіт про ті місця, в яких побувала - зараз її блог в Instagram нагадує більше тревел-шоу з красивою картинкою і захоплюючим сюжетом. Однак Неплях, відома своєю відвертістю, вирішила показати, що ж залишається за кадром цих ідеальних знімків.

Вона поділилася серією фото, виконаних в Мертвому морі - модель в в білосніжному купальнику і сонцезахисних окулярах лежить на сольовому березі, поки сонце заливає своїм світлом все навколо. Знімки і правда вийшли вражаючими, проте з природного знімального майданчика Неплях пішла з ранами на тілі.

відео дня

На останньому фото Анна показала "ціну контенту" - шкіру, покриту численними запаленими порізами і опіками, які з'явилися через гострі кристали солі. Втім, невгамовну модель це, схоже, нітрохи не засмутило - для створення краси вона готова на багато що.

Раніше українська співачка Оля Полякова показала, як виглядала у своїй максимальній вазі - після народження другої доньки вона набрала рекордну кількість кілограмів.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який придбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти