StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Міс Україна-Всесвіт 2023 Ангеліна Усанова хотіла вчинити самогубство

12 жовтня 2023, 23:30
402
Красуня поділилася власним досвідом подолання ментальних проблем.
Ангеліна Усанова
Ангеліна Усанова розповіла, як рятувалася від думок про суїцид / колаж: Главред, фото: instagram.com/usanova.life

Підготовка до конкурсу Міс Всесвіт-2023 виходить на фінішну пряму. Вже в листопаді світ дізнається, хто цього разу отримає заповітний титул.

Україну на конкурсі краси в 2023 році представить киянка Ангеліна Усанова - співачка, композитор, кваліфікований майстер йоги з навичками саундхілінгу. До учасниць конкурсу, крім привабливої зовнішності, є вимога - мати соціально важливу діяльність, яка так само буде враховуватися журі.

Усанова під час повномасштабної війни в Україні дає благодійні концерти та допомагає облаштуватися українським біженцям в Європі. Крім того 10 жовтня, у Всесвітній день ментального здоров'я, Ангеліна зробила важливу заяву в своєму блозі в Instagram.

відео дня

Міс Україна-Всесвіт 2023 розповіла, що перебувала на межі суїциду. Нещасне кохання змусило її задуматися про смерть. "Як людина, яка була на порозі самогубства після втрати важливих стосунків, я точно знаю, в які ігри з нами може грати наш розум. Коли голос каже в голові: "Вбий себе! Ти бездарність! Ти нікому не потрібна! Ти не заслуговуєш ні на що!"… Коли ти втрачаєш все і маєш починати життя з початку, відбудовуючи себе пазл за пазликом. І легше здатися! Легше повірити негативним думкам! Легше відчувати себе жертвою. Завжди легше здатися аніж продовжувати боротьбу", - згадує Ангеліна Усанова.

Власним досвідом вона поділилася, щоб підкреслити необхідність турботи про своє ментальне здоров'я, а також підтримати тих, хто знаходився або знаходиться в аналогічній життєвій ситуації.

"Мене рятувала Надія. Надія, що все буде добре. Віра, що моє життя має сенс. Любов, що наповнює кожну клітинку мого тіла. ... Життя варте кожної секунди. І самогубство — це ніколи не вихід. Бережіть ментальну гігієну та піклуйтесь про свої думки, як ви піклуєтесь про своє тіло", - переконує Міс Україна-Всесвіт 2023.

Раніше стало відомо, що колишня солістка ВіаГри і протеже Костянтина Меладзе Софія Тарасова отримала громадянство РФ. За чутками продюсер хоче зробити з неї нову зірку в країні-окупанті.

Також NK показала в подробицях обличчя без макіяжу. Каменських зазначила, що відкрила для себе новий принцип по догляду за шкірою - ніякої косметики так довго, наскільки це можливо.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти