У Михайла Єфремова підозрюють інсульт

10 серпня 2020, 14:33
Михайлу Єфремову стало погано за день по продовження судового засідання у справі смертельного ДТП, в якому він брав участь.
Михайло Єфремов
Михайло Єфремов / Lifeshot

Російський актор Михайло Єфремов став учасником смертельного ДТП 8 червня, і суд по його справі почався з кінця липня. Ще до арешту, Михайлу Єфремову було погано, і йому викликали 3 "швидкі" за один день.

10 серпня Михайлу Єфремову викликали лікарів додому, оскыльки підозрювали у нього інсульт, пише телеграм-канал Lifeshot.

"Сьогодні вранці Михайлу Єфремову двічі викликали швидку - у нього була підозра на інсульт. Як повідомляє наше джерело, лікарів викликав син актора, сказавши, що у батька різке погіршення самопочуття і порушення мови", - пише видання.

відео дня

Як виявилося, лікарі не виявили у Михайла Єфремова симптомів інсульту. На їхню думку, це могла бути транзиторна ішемічна атака (це напад, схожий на інсульт, але триває всього кілька хвилин і не залишає наслідків). У госпіталізації Єфремову було відмовлено.

Нагадаємо, що 11 серпня відбудеться чергове засідання по справі про смертельне ДТП з Михайлом Єфремовим і Сергієм Захаровим.

Адвокат потерпілої сторони Олександр Добровінський обіцяв озвучити суми цивільних позовів потерпілої сторони.

Раніше Михайлу Єфремову хотіли провести психіатричну експертизу бо він не впізнав себе на камерах відеоспостереження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти