StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мене заарештували за правду про війну": українець Роднянський зробив несподіване зізнання

17 травня 2023, 16:36оновлено 17 травня 2023, 17:41
Український продюсер Роднянський поділився новиною про власний арешт.
Олександр Роднянський
Олександр Роднянський / Instagram

Український телевізійний продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив і працював у Росії і правдиво розповідає про війну в Україні, повідомив новину про власний арешт.

"Сьогодні Басманний суд Москви опублікував новину про те, що мене і режисера Івана Вирипаєва заочно заарештували за "публічне поширення завідомо неправдивої інформації про використання Збройних Сил Російської Федерації, виконання державними органами Російської Федерації своїх повноважень", - пише він на своїй сторінці в Instagram.

За словами Роднянського, його і кращого драматурга і режисера "заарештували за правду про війну". "Називали все своїми словами. А не брехливими бюрократичними конструкціями. Війну - війною. Військові злочини - військовими злочинами. Агресію Росії - агресією Росії. Ніяких СВО, "нападу НАТО", "порятунку росіян". До нас з Іваном Вирипаєвим цей судовий фарс виконали з десятками чесних людей. І впевнений - на нас не зупиняться", - додає Роднянський.

відео дня

Тим часом продюсер додає, що він буде продовжувати розповідати правду про війну. "Мовчати в часи, коли підлий і брехливий режим веде криваву агресію на території моєї рідної України - не можна", - говорить він.

Продюсер додає, що у нього немає сумнівів, що "цей морок спаде і вся банда, яка захопила владу в Росії, разом зі своїми продажними суддями, слідчими і прокурорами виявиться там, куди вони намагаються відправити інших". "У в'язниці", - підсумовує він.

На фото-пост Олександра Роднянського про війну:

Нагадаємо, раніше кінопродюсер, який працював в Росії, але з початку військового вторгнення закрив всі свої проекти там, висловився щодо повернення в Росію пропагандистки Ксенії Собчак, яка втекла з Росії до Литви.

Він також висловився щодо свого повернення до Росії. За його словами, кілька днів тому якась "інфопомойка "опублікувала" новину" про те, що продюсер "не проти повернутися в Москву" і "його друзі готують для цього грунт". "Я б не став про цей фейк писати, але його підхопили. Тому доведеться висловитися", - прокоментував Роднянський на своїй сторінці в Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти