"У нього виходить": Роднянський пояснив, чому Медведєв хоче "виглядати ідіотом"

10 червня 2022, 10:28
Коли Медведєв був президентом РФ, його позаочі називали жалюгідним, каже продюсер.
'У нього виходить': Роднянський пояснив, чому Медведєв хоче 'виглядати ідіотом'
Роднянський пояснив, чому хоче Медведєв "виглядати ідіотом" / скріншот

Продюсер Олександр Роднянський назвав заступника Голови Ради Безпеки Росії Дмитра Медведєва жалюгідною людиною, якій хочеться виглядати ідіотом.

В ефірі каналу "Україна 24"Роднянський заявив, що Медведєв є членом угруповання, яке створили колишні партійні чиновники разом з представниками кримінального світу.

"Це понятійне угруповання, створене зусиллями колишніх партійних чиновників і криміналу в момент розпаду величезної імперії на її уламках. Вони взяли і рекрутували якихось хлопчиків – "піонерів" з Ленінградського університету, серед яких був цей метр з кепкою, який зараз з себе корчить важливого і дико небезпечну людину", - зазначив продюсер.

відео дня

Також він нагадав, що коли Медведєв був президентом РФ, його позаочі називали жалюгідним.

читайте також"Привід для початку повноцінної війни": Медведєв вибухнув погрозами Україні через Крим"Він і залишився жалюгідним. Що нам його обговорювати? Звичайний, жалюгідний, нікчемний чоловічок. Ну хоче виглядати ідіотом? У нього виходить. Я раніше думав, що він п'є глід, сьогодні думаю, що стекломийні якісь засоби. Щось на зразок того. Чого обговорювати тварина?"- підсумував він.

Раніше заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв прокоментував той факт, що президент США Джо Байден відмовився надавати Україні ракетні системи, які здатні вражати цілі на великих відстанях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти