StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Меган Маркл і принц Гаррі можуть повернутися у Букінгемський палац

27 вересня 2022, 12:35оновлено 8 жовтня 2022, 11:54
Джерела кажуть, що пара може відновити відносини з королівським двором, а значить і отримати фінансування, як було раніше.
Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл / instagram.com/sussexroyal

Подейкують, що в найближчому майбутньому принц Гаррі і Меган Маркл можуть повернутися до виконання королівських обов'язків, що може означати відновлення їх фінансування Букінгемським палацом і повернення охорони.

Про це з посиланнями на власні джерела повідомив US Weekly, який цитує Таблоїд.

За їх інформацією, про можливе повернення герцогів Сассекських в лоно королівської сім'ї стали говорити ще за життя королеви Єлизавети II. Тепер же і Чарльз III розглядає таку можливість.

відео дня

У той же час, незважаючи на потепління у відносинах між Меган з Гаррі і королем, відносини з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон все ще напружені.

"Вони все ще не проводять час вчотирьох. Поки королівська сім'я намагається рухатися далі. Чарльз дав Гаррі шанс на повернення, якщо він зважиться на це. Якщо так трапиться, то Гаррі доведеться відновлювати довіру свого батька, а це точно – затяжний процес", – розповідають джерела.

Нагадаємо, раніше джерела повідомили, що розлючений принц Гаррі знехтував вечерею з королем Карлом III і його братом, принцом Уельським в Балморалі після сварки з батьком, коли новий монарх заборонив Меган Маркл приєднатися до скорботної королівської сім'ї в день смерті королеви.

За інформацією The Daily Mail, повідомляється, що герцог Сассекський хотів, щоб його дружина приєдналася до нього, коли члени королівської сім'ї мчали в шотландський маєток, щоб попрощатися зі своєю улюбленою матір'ю і бабусею 8 вересня.

Однак, згідно з повідомленнями, новий король Великобританії подзвонив своєму молодшому синові і сказав йому, що присутність колишньої актриси "Форс-мажорів" "недоречно".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти