StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Матері путіністки Шукшиної різко стало гірше

13 червня 2023, 15:20
Російські інсайдери поділилися свіжою інформацією щодо здоров'я Лідії Шукшиної.
Лідія Федосєєва-Шукшина
Лідія Федосєєва-Шукшина тепер бореться із серцевою недостатністю / Telegram-канал 112

Матері завзятої путіністки і російської актриси Марії Шукшиної Лідії, яка напередодні потрапила до лікарні з інсультом, різко стало гірше.

84-річна артистка перебуває в реанімації, у неї діагностовано серцеву недостатність. Про це повідомив телеграм-канал Mash.

"Стан Лідії Федосєєвої-Шукшиної погіршився. За нашою інформацією, у неї розвинулася серцева недостатність. Також лікарі намагаються медикаментозно компенсувати лівошлуночкову недостатність. Актриса все також знаходиться в реанімації. Раніше їй встановили електрокардіостимулятор після інфаркту головного мозку", - повідомили джерела видання.

відео дня

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Лідія Шукшина опинилася в реанімації. Тим часом, Ольга, молодша дочка актриси, стверджує, що преса сильно згущує фарби. "Знаходиться на плановому обстеженні в одному з кращих лікувальних закладів", - коментувала вона.

Напередодні також дочка російської телеведучої, путіністки Марії Шукшиної Анна, яка вже і так перетворилася на Халка, завдяки своєму захопленню бодібілдингом, опублікувала свіже фото.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти