Мати Анастасії Заворотнюк покинула будинок Петра Чернишова - що сталося

23 липня 2024, 19:27
4223
Дочка Анастасії Заворотнюк повідомила, що вона з бабусею поїхала в Нижегородську область.
Анна Заворотнюк, Майкл, мать Анастасии Заворотнюк
Анна Заворотнюк повезла бабусю у подорож / колаж: Главред, фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk/?hl=uk

Старша донька російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка нещодавно померла від пухлини головного мозку, Анна Заворотнюк поділилася з шанувальниками, що вмовила свою бабусю Валентину на подорож. Зазначимо, мати Анастасії живе в будинку разом із чоловіком покійної акторки - Петром Чернишовим.

Як повідомила Анна у своїх соцмережах, зараз вона з бабусею перебуває в Нижегородській області, де вони вже встигли побачитися з родичами, далі в планах відвідати Казань.

відео дня

"Востаннє була в цих краях близько шести років тому. Ми подорожуємо машиною і для мене це перший досвід автотуру. Але мені подобається! Зручно", - розповіла Анна.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Анастасія Заворотнюк - останні новини по темі

Зазначимо, попрощатися з Анастасією Заворотнюк прийшло безліч відомих особистостей країни-окупанта. Проте на похорон не прийшов ніхто з акторського складу серіалу "Моя прекрасна няня" - головного проєкту в житті покійної.

А також чоловіка покійної Анастасії Заворотнюк Петра Чернишова зняли за п'ять днів до смерті артистки в готелі. Він узяв участь у шоу "Чудеса тридев'яті", в якому був режисером-постановником, а потім вирушив не додому, а в готель.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти