StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік померлої Анастасії Заворотнюк почав судитися за нерухомість артистки - що відбувається

22 липня 2024, 17:37
779
Петро Чернишов подав позов до компанії-забудовника.
Анастасія Заворотнюк, Петро Чернишов
Петро Чернишов подав позов до суду / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Російська актриса і ведуча Анастасія Заворотнюк, яка кілька років боролася з онкозахворюванням, померла 30 травня. Її чоловік Петро Чернишов робив усе, щоб вилікувати кохану і, напевно, йому не було діла до судових позовів.

Як повідомляють росЗМІ, актриса володіла особняком у Крекшино вартістю 120 мільйонів рублів. Його Заворотнюк переписала на молодшу дочку і свою маму. Дві квартири в Москві вона визначила середньому синові та старшій доньці.

відео дня

Петро ж уже почав судитися за нерухомість дружини і подав позов на забудовника, який, на думку фігуриста, виконав не всі зобов'язання.

"Вдівець Петро Чернишов подав позов до компанії-забудовника про невиконання їхніх зобов'язань за участю громадян у пайовому будівництві", - заявило джерело росЗМІ.

Хто така Анастасія Заворотнюк?

Анастасія Юріївна Заворотнюк - російська актриса театру і кіно, телеведуча. Заслужена артистка Російської Федерації. Під час президентських виборів 2018 року Заворотнюк увійшла до складу руху Putin Team, який виступав на підтримку диктатора Володимира Путіна.

Анастасія Заворотнюк померла - що відомо

Нагадаємо, 30 травня стало відомо про смерть російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка багато років боролася з раком головного мозку. На особистій сторінці Анастасії в соцмережах з'явився пост із трагічними звістками.

Раніше дочка онкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна, яка живе своє лакшері-життя не в "улюбленій" Росії, а в Дубаї, розповіла про здоров'я. Але не мамине, а своє.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти