StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна в образі Олі Полякової перевершила зіркову блондинку

27 грудня 2023, 13:11
У мережі з великим ентузіазмом прийняли світловолосу Єфросиніну в яскравій короні.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна одягла костюм Олі Полякової / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina

Українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна зовні є повною протилежністю її подруги - співачки Олі Полякової. Однак нещодавно ведуча провела над собою дивовижний експеримент, який лише підкреслив істину про те, що красивій жінці все до лиця.

Так на зйомках передноворічного випуску YouTube-проєкту "Дорослі дівчата" Єфросиніна постала в образі своєї подруги Полякової - одягла її концертне вбрання, перуку кольору блонд і корону. Ця ідея прийшла Маші під час відвідування концерту співачки.

Ведуча зазначила, що побоювалася, як Полякова відреагує на таке наслідування, проте Оля прийшла в захват від появи подруги в несподіваному луці. Який, варто відзначити, дуже гармонійно виглядав на Єфросиніній, адже костюми зіркової блондинки сіли на неї ідеально.

відео дня

І поки Маша боролася з тісною короною і незручним перукою, співачка склала для себе і подруги бізнес-план, мовляв ведучу цілком можна прийняти за двійника Полякової і випускати на сцену під її ім'ям.

"Боже, я сьогодні подивилася й мене осяяло. Часто буває так, що мене замовляють на два корпоративи у двох різних містах. Я так люблю гроші, що я б розірвалася. Але не можу, бо нема дівчини з такою харизмою і фігурою. А вже є!" - пожартувала над подругою Оля Полякова.

Маша Єфросиніна, Оля Полякова
Маша Єфросиніна одягла костюм Олі Полякової / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Раніше українська співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому старша дочка Уляна в 12 років пішла від неї жити до батька. Артистка розповіла, як їй вдалося знову завоювати довіру дитини.

Також Володимир Дантес приголомшив зміною іміджу та втер носа всім хейтерам, які постійно критикують його за зовнішній вигляд, а особливо за дику зачіску.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти