StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна розповіла про конфлікт зі свекрухою, який триває 20 років

22 червня 2022, 23:41
Ведуча впевнена, що ця трагедія в їхній родині повністю лежить на плечах мами її чоловіка.
Маша Єфросиніна розповіла про конфлікт зі свекрухою, який триває 20 років
Маша Єфросиніна розповіла про стосунки зі свекрухою / instagram.com/mashaefrosinina

Українська ведуча, громадська діячка та волонтерка Маша Єфросиніна прийняла рішення продовжити спільний з Олею Поляковою розважальний проєкт - ток-шоу Дорослі дівчатка, в якому вони обговорюють важливі питання з життя жінок, а також діляться особистими історіями.

Так у свіжому випуску у подруг зайшла розмова про стосунки з мамами їхніх чоловіків. Полякова похвалилася, що вони зі свекрухою були справжніми подругами.

У свою чергу Єфросиніна поскаржилася на те, що з мамою Тимура Хромаєва вона не спілкується вже 20 років, причому сама ведуча так і не знає, в чому ж конкретно причина такої холодності.

відео дня

"Моя мама завжди говорила: "Взаємини свекрухи і невістки завжди залежать від свекрухи". Я багато за свої 19 років шлюбу чула це від різних людей, яким я довіряю. У моєму випадку сталося все навпаки. Це, на жаль, велика трагедія в нашій родині, яка не дозволяє нам спілкуватися всі ці 20 років. Це проблема і мого чоловіка, і моїх дітей, і всіх наших близьких людей... Ну, не захотіла вона вибудовувати такі відносини. ... Всі ці 20 років я навіть причин не знаю", - поскаржилася Маша.

читайте також"Тепер можна, Вова нічого не скаже": Позитив втрутився в любовний багатокутник Наді Дорофєєвої

Раніше українська телеведуча і волонтерка Маша Єфросиніна показала справжнє обличчя Росії, країни, яка по-звірячому вбиває український народ.

Також вона хльостко звернулася до російського співака Сергія Лазарєва. Він, як відомо, в перші дні вторгнення в Україну, висловився проти війни і заступився за Україну. Однак йому довелося швидко "перевзутися", адже хейт російського народу і скасування виступів на користь Баскова, швидко приспали його совість.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти