StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марія Машкова показала послання від тата-путініста, і зізналася йому в любові

21 вересня 2023, 18:46
57347
Володимир Машков з роками розгубив свою мудрість і тверезість думки, раз сьогодні всерйоз вірить роспропаганді.
Марія Машкова Володимир Машков
Маша Машкова звернулася до Володимира Машкова з його напуттям / колаж: Главред, фото: instagram.com/masha_mashkova_official, instagram.com/tot_mashkov

Російська акторка Марія Машкова визнає рф агресором, а всіх, хто схвалює війну в Україні - злочинцями. Через свої антивоєнні та антипутінські переконання артистка не спілкується з батьком - актором-пропагандистом Володимиром Машковим.

Він відрікся від доньки після того, як Марія публічно заявила про свою позицію. Проте Машкова не втрачає надії, що пелена пропаганди одного разу спаде з очей її батька. Якщо ж ні, ненависть до військових злочинів країни-окупанта продовжить змішуватися в її душі з нерозділеною любов'ю до тата-путініста.

На своїй сторінці в Instagram акторка показала давнє звернення Машкова до доньки - двадцять років тому він написав для неї життєве напуття. У наші дні Марія щиро сподівається, що і він сам одного разу прислухається до своєї поради.

відео дня

"Пам'ятай про кращі рухи своєї душі і світ буде у твоїх ніг", - це тато мені якось підписав маленьку книжку. Ти, тату, теж пам'ятай ... Я сумую за тобою. Кумадним. Талановитим і дуже хоробрим. Я вірю, що ти саме такий. Люблю. Завжди", - відповіла Марія Машкова своєму батькові-путіністу через десятиліття.

Послання Машкова
Маша Машкова звернулася до Володимира Машкова з його напуттям / instagram.com/masha_mashkova_official

Раньше Марія Машкова звернулася до росіян із закликом тікати з країни-окупанта і не ставати співучасниками злочинів, скоєних проти України, якими є всі жителі рф.

Сама Машкова в країну на болотах повертатися не планує з міркувань безпеки. Вона розповіла про тюремний термін, який її очікує в країні-агресорі за її антивоєнні висловлювання.

Інші новини про Марію Машкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти