StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марина Арістова розповіла про зради чоловіка - скандального ексдепутата

28 лютого 2024, 04:20
1096
Популярна ведуча зізналася, що була готова пробачити невірність Юрію Арістову.
Марина Арістова з родиною
Марина Арістова назвала причину розлучення з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/marynaaristova

Українська ведуча Марина Арістова тиждень тому шокувала своїх шанувальників новиною про те, що вона розлучилася з чоловіком, засудженим за нелегальний виїзд з України ексдепутатом Юрієм Арістовим. Вони були разом 13 років.

Арістова дала інтерв'ю Аліні Доротюк, в якому розповіла, що проблеми в сім'ї почалися, коли чоловік пішов у політику. Тоді ж він зрадив Марину в перший раз.

"Ніколи не пускайте чоловіків у політику. Нічого хорошого там немає. ... Перший рік він розгрібався, зашивався на роботі, і ми майже не спілкувалися, а через рік була зрада, тому що в політиці – що? У політиці всі мають коханок. І це "круто". Ти класний хлопець. У тебе немає коханки – ти типу не дуже. Коли я спіймала його на зраді, він мені сказав: "Та хто така, що ти дозволяєш собі мене критикувати? Та я – бог!"- згадує Арістова.

відео дня

Тоді ведуча в перший раз подала на розлучення, але поки тривав процес, Юрій потрапив до лікарні з ковідом у важкій формі. Він був при смерті і попросив у дружини можливість почати все спочатку. Марина пробачила його, проте вже через півроку з відкритих джерел жінка дізналася, що Арістов повернувся до коханки. До слова, нею виявилася жінка, яка була вхожа в їх сімейний будинок, і добре знала і Марину, і її дітей від ексдепутата.

"Мені пише подружка: "Я тут відео знайшла. Відправляти чи ні?" Одне видання знімало відео про депутатів, і мій прекрасний чоловік виходив з ресторану у жовтні знову із цією прекрасною жінкою. І у той момент я подумала, що треба розлучатися. Ця людина була вхожа в мою родину. Гарна знайома. Навіть дітей моїх знала. До неї претензій не маю, тому що вона вільна жінка, вона не заміжня. Вона нікому нічого не винна. У мене питання до нього", - розповіла Марина Арістова.

Хто така Марина Арістова?

Марина Арістова - українська ведуча, інфлюенсер і учасниця першого сезону романтичного-реаліті-шоу "Холостяк" (з Максом Чмерковським). 13 років були заміжня за ексдепутатом Юрієм Арістовим. Пара розлучилася в січні 2024 року через невірність чоловіка. У цьому союзі у Марини з'явилося двоє дітей - дочка Марія та син Роберт. Також у ведучої є старша дитина від попередніх стосунків - донька Діана.

Раніше українська фешн-зірка, модель і незмінна ведуча реаліті-шоу "Топмодель по-українськи" Алла Костромічова відверто розповіла, чи повернеться в Україну. Зараз разом з чоловіком і двома дітьми вона живе в Пуерто-Ріко.

Також Тамерлан з дуету TamerlanAlena висловився про жіночу мобілізацію - про жінок на фронті, необхідність примусової мобілізації та важливість міцного тилу для тих, хто на "нулі".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти