StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алла Костромічова відверто розповіла, чи повернеться в Україну

26 лютого 2024, 16:01оновлено 27 лютого, 20:40
Фешн-зірка розкрила подробиці свого нинішнього життя за кордоном.
Алла Костромічова
Алла Костромічова заговорила про повернення в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla

Українська модель і ведуча реаліті-шоу "Топмодель по-українськи" Алла Костромічова зараз живе з чоловіком і двома маленькими дітьми в Пуерто-Ріко. Її українські шанувальники були б раді знову побачити красуню в нашій країні, тому регулярно запитують її про повернення.

Манекенниця, вирішила не залишати це питання без уваги. У своєму блозі в Instagram вона чесно відповіла про можливість переїзду.

Так Костромічова розповіла, що не живе в Україні вже 15 років - спершу вона осіла в США, потім з сім'єю - в Пуерто-Ріко. Вона була б рада приїхати в Україну на зйомки, як робила це останні півтора десятиліття, але її молодша донька занадто маленька для тривалого розставання з мамою.

відео дня

"Любі мої, я з 2009 року жила в Нью-Йорку, і приїжджала в Київ лише на зйомки проєктів. У 2020 році під час ковіду ми з чоловіком переїхали в Пуерто-Ріко, де народилася Аврора (молодша донька моделі народилася в червні 2023 - прим. редактора). Я все ще годую її груддю. Я дуже сумую, але об'єктивно наразі це неможливо", - зізналася Алла Костромічова.

Алла Костромічова
Алла Костромічова заговорила про повернення в Україну / instagram.com/alla

Хто така Алла Костромічова?

Алла Костромічова - українська модель і телеведуча. Кар'єру почала в 2006 році. На подіумі представляла такі бренди, як Givenchy, Alexander McQueen, Christian Dior, Nina Ricci, Roberto Cavalli, Hermès, Balenciaga і Valentino, знімалася для обкладинок Harper's Bazaar, Marie Claire та Vogue. З 2019 року - обличчя бренду Jean Paul Gaultier. З 2014 року є постійною ведучою українського реаліті-шоу "Топмодель по-українськи".

Раніше колишній чоловік української ведучої 1+1 Соломії Вітвіцької, телеоператор Влад Кочатков, емоційно висловився про її перше спільне фото з новим обранцем.

Також популярний український співак, а нині-захисник Віталій Козловський приголомшив фанатів фото зі своєї служби в ЗСУ. За останні півроку життя артиста сильно змінилося.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти